lauantai 28. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Jolie Box käyttökokemuksineen


Jolie Box 4/18

Huhtikuun Jolie Boxin teemana oli A Sweet Life. Onneksi avasin boxin tuttuun tyyliin Instagram-videolla ja en ehtinyt lukemaan mukana tulevaa boxin kuvaelmaa, jossa kerrottiin uuden Leahlani-sarjan mahtavista tuoksuista, koska olisi odottanut mukana olevan ainakin näytteen sarjan tuotteista. Tutustuin siis ensin sisältöön, niin ei tullut sen tuotesarjan osalta pettymystä. Instagram-videossa Lennu-kissa oli poikkeukselliseti mukana boxin avaustalkoissa. 

Boxista paljastui kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi näytekokoa ja yksi testeri. Ja mukavahan sitä oli taas olla testipuuhissa.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

CÎME Recrette de Purete-puhdistusöljy


huhtikuu Cime puhdistusöljy

Öljypuhdistus on nyt pop ja syystä. Sillä saa syväpuhdistettua meikit iholta hyvin hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja sitä tasapainottaen.

CÎMEn tuotteet perustuvat Himalayan karussa vuoristo-olosuhteissa kasvaneisiin kasveihin ja yrtteihin. Näissä olosuhteissa kasveista on tullut poikkeuksellisen ravintorikkaita.

Puhdistusöljyssä on eteerisiin öljyihin perustuva tuoksu, joka voi muiden mielestä olla suhteellisen vieno, mutta itselleni se oli hieman voimakas, kun en ole tottunut kovin hajustettuun kosmetiikkaan. Puhdistusöljy levitetään kuiville kasvoille ja hierotaan huolellisesti. Sillä voi myös poistaa silmämeikin. Sen jälkeen kädet kastellaan ja jatketaan kasvojen hieromista. Öljy emulgoituu maitomaiseksi, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan tai öljy poistetaan lämpimään vedeteen kastellulla liinalla. Mikäli et ole koskaan kokeillut öljyn poistamista lämpimällä ja kostealla liinalla, kokeile ihmeessä. Se on elämys.

Itse en saanut tätä poistumaan vedellä kunnolla kuin suihkussa. Lempipuhdistusmuodoksi valikoitui öljyn kasvoille hieromisen jälkeen puhdistusvaahdon lisääminen öljyn päälle ja hieronnan jälkeen poistaminen vedellä. Eli kaksoispuhdistus korealaiseen tyyliin.

Inci: caprylic capric triglyceride - sesamum indicum (sesame) seed oil* - helianthus annuus (sunflower) seed oil* - dicaprylyl ether - polyglyceryl-4 oleate - prinsepia utilis (dhatelo) seed oil* - prunus armeniaca (apricot) kernel oil* - parfum** (fragrance) - tocopherol - geraniol - linalool

hajotettu kasviöljy, seesaminsiemenöljy, auringonkukkaöljy, levittyvyyttä edistävä ei rasvaista tuntua tuova ainesosa, surfektantti, villikirsikkaöljy, aprikoosinsiemenöljy, luonnollinen hajuste, E-vitamiini, inciin merkittävät eteeristen öljyjen allergeenit

Öljyn rasvaista tuntua on siis pyritty vähentämään valituilla ainesosilla, mukana on puhdistavaa ainetta pelkän öljyn lisäksi ja huuhtoutuvuutta on pyritty edistämään. Saisi huuhtoutua hieman paremmin mielestäni, huuhtoutuvuuteen kun on pyritty, mutta ihan kivasti toimiva puhdistusöljy, etenkin kaksoispuhdistuksessa.

Myydään mm. Sokoksella, Pur-hyvinvointikaupoissa ja Hyvinvoinnin.fi, jossa viimeksi mainitussa tuote on tarjouksessa 20€. Normaalihinta on n. 29,95-31,90€.

Iroisie premier Soin Anti-age-kasvovoide


Iroisie First step anti age cream

Tätä kasvovoidetta suositellaan lähes kaikille ihotyypeille paitsi kuivalle, jolloin suositellaan lisättäväksi ainakin seerumi alle. Kevyt voide sopii normaalille, rasvaiselle, sekaiholle, herkälle tai rosacea-iholle. Voide on tasapainottava ja ihohuokosia supistava. Lähestyn tuotteita yleensä niiden ainesosaluettelon kautta, jolloin ymmärrän paremmin tuotteen vaikutusmekanismit ja siitä myös näkee tuotteen hinta-laatusuhteen eli aitojen vaikuttavien aineiden suhde verrattuna höttötäytteisiin. Säilöntäaineita tai emulgointiaineita voi olla useampi, koska ne voivat toimi parhaiten combona toisiaan tukien.

Inci: Water, Centaurea Cyanus Flower Water *, Polyglyceryl-6 Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Caprylic/capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Powder *, Dicaprylyl Carbonate, Hellanthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil *, Glyceryl Stearate, Salvia Sclarea (Clary) Flower/leaf/stem Water *, Benzyl Alcohol, Microcrystalline Cellulose, Lavandula Angustifolia Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Xanthan Gum, Tocopherol, Linalool, Cellulose Gum, Dehydroacetic Acid, Cellulose, Citric Acid, Laminaria Digitata Extract *, Limonene, Geraniol, Potassium Sorbate, Coumarin, Arnica Montana Flower Extract, Sodium Hydroxide

Vesi, ruiskukkavesi, emulgointiaine, karitevoi, hajoitettu kasviöljy, riisipuuteri, levittyvyyttä edistävä ainesosa, joka ei jätä rasvaista tuntumaa ja hoitaa ihoa, auringonkukkaöljy, glyseriini, avocadoöljy, emulgointiaine, salviankukka- ja lehtivesi, säilöntäaine, mikrokiteinen selluloossa, laventeliöljy, karpaloöljy, ksantaanikumi, E-vitamiini, inciin merkittävä eteeristen öljyjen allergeeni, selluloosakumi, säilöntäaine, selluloosa, sitruunahappo, merileväuute, inciin merkittävä eteeristen öljyjen allergeeni x2, säilöntäaine, inciin merkittävä eteeristen öljyjen allergeeni, arnikkiuute, lipeä

IMG_6926

Mattapintaisuutta antaa riisipuuteri ja selluloosapohjaiset aineet. Laadukasta vesikosteutusta tarjoavat eri kukkaisvedet ja kasviöljyt puolestaan pitävät kosteutta ihossa suojaten ihoa. Arnikki elvyttää pintaverenkiertoa ja vahvistaa ihoa, karpaloöljy on vahva antioksidantti, jossa on runsaasti fytosteroleita estäen ennenaikaista vanhenemista. Merilevä suojaa ihonsaasteita vastaan ja toimii myös osaltaan anti-age vaikuttaisena ainesosana. Laventeli puolestaan rauhoittaa.

Olen käyttänyt alla glyseriiniä sisältävää kasvovettä ja seerumia, jolloin voide on sopinut kuivalle iholleni hyvin. Omilla pohjustustuotteitteni yhdistelmällä iho ei ole säilynyt mattatyyppisenä pitkään. Mielestäni tämä voide kosteutti yllättävän hyvin.

Tähän voiteeseen tulee eräänlainen koukutus. Aamuisin lähes hyökkäävän raikas laventelin tuoksu aloittaa päivän mukavasti. Sopinut hyvin mineraalimeikin tai BB-voiten alle.

Hinta 37,90€/40ml.


Weleda Arnica Sports shower gel-suihkugeeli


Weleda arnica suihkugeeli

Mukavasti vaahtoava suihkugeeli, joka tuntui hyvin hellävaraiselta iholle. Se herätti kiinnostuksen testata jotakin muutakin Weledan suihkugeeliä. Tuoksusta kerrotaan että se on raikas rosmariinin ja laventelin tuoksu, mutta omaan nenääni tämä tuoksui aivan lihaskipuvoiteelta. Unisex-tuoksu. Koska suihkugeeli sisältää arnikkia, sitä suositellaan käytettäväksi etenkin urheilun jälkeen. Arnikkihan on oikein ensiapuyrtti monenlaiseen vammaan.

Suhkugeeliä myydään tavallisesti runsaassa 200ml:n pakkauskoossa hintaan 11,95€. Tämä oli näytekoko 50ml ja netistä en löytänyt tälle hintaa. Myynnissä oli 20 ml:n matkakokoja hieman yli 2€:n hintaan. Heitän ihan lonkalta suihkugeelille laskennallisen arvon boxin sisältöön 3,50€.

The Ohm Collectiom Deo Dorant-deodorantti


the ohm laventeli deodorantti

Tämä oli ihan huippu juttu! Olen halunnut testata jo pitkään The Ohmin deodoranttia. Nyt toive vihdoin toteutui. Omani sain laventelin tuoksuisena.

Tehon kerrotaan perustuvan Ohm Blend villiyrtteihin, luomuviljeltyihin sekä kylmäpuristettuihin kasveihin. Tosi asiassa pohja on enimmäkseen ruokasoodaa, joten tiesin että tämän deodorantin kanssa on oltava varovainen, koska olen aiemminkin saanut kainaloihottumaa soodasta.

Inci: Sodium Bicarbonate (food grade, aluminium free), Caprylic/Capric Triglyceride, Lavendula Angustifolia Oil**, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil**, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**

Sooda, hajotettu kasviöljy, laventeliöljy, kehäkukkajauhe, macajauhe, ametistipulveri, seetripuun öljy, teepuun lehtiöljy

Vau-ametistijauhe!

IMG_6966

Tuoksu yllätti, koska se oli suorastaan karkkimainen laventeli. Todella ihana.

Käytin dödöä päivällä, pesin yöksi pois ja laitoin sinkkivoidetta kainaloihin siinä toivossa että ne ehtisivät palautua. Kyllä se kuumotus ja kirvely kuitenkin alkoi, mutta itse myös sorruin yliannosteluun. Joka tapauksessa dödö on ihan huippu, se pitää kainalot kuivina ja hajuttomina koko päivän. Tätä täytyy ehdottomasti ostaa purkki tiukkoihin päiviin, koska on hyvä, että on joku täysin pomminvarma deodorantti sellaiseen tilanteeseen, kun sitä tarvitsee.

Mandalakuvioinen pussi myös ihastutti. Se ja lasipullo on säästettävä matkakäyttöön. Jauhemainen koostumus on todella kätevä, jos vaikka joutuu lentämään pelkät käsimatkatavarat mukana. Viime kuussa oli tällainen viikonlopun reissu ja nesteet aiheuttivat päänvaivaa, vaikka pakkasin mukaan testereitä ja matkakokoja. Ainakaan dödö ei vie nestetilavuutta.

Söleyn kuorintanäyte


söley kuorinta

Tätä tulen testaamaan mielelläni, mutta juuri tähän en ehtinyt. Nimittäin on kertynyt testiin sen verran moni kuorintatuote, joista kirjoitan lähiaikoina, enkä pysty ihan rajattomasti kuorimaan ihoani. En ole ennen kokeillut yhtäkään tämän merkin tuotetta, joten lähempi tuttavuus tulee olemaan mielenkiintoinen kokemus.

Huhtikuun Jolie box 2018


Huhtikuun Jolie Box oli suunniteltu upgreidaamaan aamuja ja taas kerran boxi sisälsi mielenkiintoisia juttuja testattavaksi sekä ostoslistalle kertyi uusi tuote. Arvoa kertyi taas lähes kolminkertaisesti eli noin 71,35€.

Toukokuun boxi on tilausjaksoni viimeinen. Katsotaan josko tilaus jatkuu... Boxi avataan taas Instagram-videolla ja teen pienen postauksen muistuttamaan koska video on katsottavissa. Hieman jopa harmittaa että vappu on välissä ja boxin tulo saattaa viivästyä ainakin yhdellä päivällä. Sen verran koukuttavaa tämä yllätysboxin avaaminen ja tuotteiden löytäminen, joita ei itse olisi osannut valita.

Hyvää Vappua kaikille 💖





Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

4 kommenttia

  1. Onpa kiva sisältö! Ihan mielenkiintoisin olisi tuo puhdistusöljy sekä suihkugeeli, jota luulin aurinkotuotteeksi ulkokuoren perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan onnistunut boxi. Ihan totta että suihkugeeli näyttää aurinkotuotteelta :) Mieleisin tuote itselleni oli kuitenkin dödönäyte ja tilasin jo sen ruusuntuoksuisena.

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, joista en ole kuullutkaan. Pitäisi varmaan laittaa Jolie taas tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän tässä on just parasta kun tulee tuotteita, joita ei olisi itse osannut ostaa :)))

      Poista

Kiitos kommentistasi <3