lauantai 7. huhtikuuta 2018

Flow kosmetiikan huippulaadukkaat uutuudet, sekä muutama vanhempi ihanuus


Nyt on ilo esitellä Flow kosmetiikan uutuuksia ja vanhempia erittäin hyviä tuotteita, joita sain testattavaksi blogiin. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Appelssinisuklaakuorinta


Orange & Raw Chocolate Facial Peeling Balm on aivan mahtava uutuuskuorinta!


Tässä kuorinnassa on onnistuttu täydellisesti. Tuoksu on täsmälleen appelsiinisuklaan tuoksu. Tiedättekö-juuri sellainen kun appelsiinisuklaakonvehdin puolittaisi ja tuoksuttelisi. Appelsiini on näistä kahdesta tuoksusta se voimakkaampi, mutta juuri semmoinen suklaan taittama.

Koostumus on todella miellyttävä. Tarpeeksi paksu, ettei se roisku ympääriinsä kun laittaa kasvoille, mutta sen verran ohut, että se tulee vaivatta ulos tuubista. Kasvoja kuoriessa kannattaa käyttää helliä otteita ja hieroa naamiopohjaa ihoon hyödyntääkseen kuorinnan tehoaineet. Koskaan ei saa hangata liikaa ja aiheuttaa ihoärsystä tai jopa rikkoa ihoa. Lopuksi veden kanssa emulgoidessa koostumus muuttuu maitomaiseksi. Iho kirkastuu silminnähden ja jää kosteututuksi.


Kuorivat riisirakeet ovat todella hienojakoisia ja tekevät kuorinnasta hellävaraisen. Myös ainesosat ovat todella laadukkaat. Kuorinta on ns. vedetön, eli se perustuu mm. öljyihin, kaakaovoihin ja appelsiininkukkaveteen. Todella täyttä tavaraa, eikä säilöntäaineita ole tarvittu tähän koostumukseen harkittujen raaka-aineiden ansiosta.  Huikeat 98,8% ainesosista on luomua tai villinä kasvaneita kasveja. Kuorinta on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed Butter*,  Oryza Sativa (Rice Starch) Powder*,  Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Theobroma Cacao*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**, Linalool**

Luomuarganöljy, glyseriini (luomuöljyistä), luomuraakakaakaovoi, luomuriisijauhe, luomumanteliöljy, sukroosilauraatti (luonnonmukainen sokeripohjainen pinta-aktiivinen aine), luomuappelsiinivesi, luomusitruunan eteerinen öljy, luomurosmariinin lehtiuute (luonnollinen antioksidantti), inciin merkittävät eteeristen öljyjen allergeenit

Pidän tästä todella paljon ja voisi sanoa että se on vienyt ykköspaikan kuorinnoistani.

Tyrni-puolukka öljyseerumi



Seabuckthorn & Lingonberry Facial Oil Serum on melkoista eliksiiriä. Seerumi on tarkoitettu kuivalle tai herkälle iholle. Tyrni on todella vahvasti vaikuttava anti age-öljy ja tuote koostuu todella laadukkaista sekä vaikuttavista hyvälaatuisista öljyistä. Ja näitä öljyjä löytää vain hyvin harvoista tuotteista jos ollenkaan, saatika että ne löytyvät yhdestä ja samasta tuotteesta! Flow Kosmetiikan sivuilla oli niin hyvin selitetty öljyjen vaikutukset, että kopioin ne suoraan tähän, koska ne on kuvailtu hyvin ja perusteellisesti.

Puolukka – Suojaa antioksidanttisesti eli hidastaa ihon ikääntymistä, kosteuttaa ihoa, kirkastaa ja vaalentaa ihon väriä.
Tyrni – Hidastaa ihon ikääntymistä ja suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta haitoilta, kosteuttaa ja parantaa elastisuutta. Vahvistaa herkkää, ärtynyttä, kutisevaa ja rasittunutta ihoa.
Mustikka – Ihoa rauhoittava, antioksidanttisesti suojaava (ikääntymistä hidastava). Ihoa vaalentava.
Arktinen mustaherukan siemenöljy – Ehkäisee ja parantaa tulehdusta tehokkaasti, hyödyllisten omega 3 ja 6 rasvahappojen tasapainoinen koostumus tervehdyttää ihoa. Anti-age vaikutteinen.
Ruusunmarja – Antioksidanttinen, sisältää runsaasti trans-retinolihappoa, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto, sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tervehdyttävät ihoa. Uudistaa ihoa, edistää vaurioituneen ihokudoksen paranemista, hoitaa auringonpolttamia ja arpia.
Arganöljy – Sisältää luonnollisia rasvahappoja kuten linoleenihappoa mikä auttaa kehoa parantamaan tulehduksia tuottamalla prostaglandiineja. Hoitaa herkkää ja ryppyistä ihoa.
Ruusu otto öljy – vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa, ennalta ehkäisee ryppyjen syntymistä, vahvistaa kapillaarisuonia. Mielialaa tasapainottava, kokonaisvaltaista hyvää oloa lisäävä.
Neroli öljy – parantaa ihon kimmoisuutta, rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa, arpia parantava. Lievittää stressiä ja kohentaa mielialaa.
Frankinsensi öljy – vahvistaa ihoa, ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä, lievittää iho-ongelmia, rentouttaa kasvojen lihaksia, rentouttaa mieltä.


Öljystä vaistoaa sen vahvan, mutta lempeän vaikutuksen. Jotkut asiat vain tuntee. Tuoksu on melko mieto ja koostumus paksua. Levittyy iholle mukavasti paksuutensa vuoksi. Se ei imeydy ainakaan omaan ihooni ihan pian, mutta imeytyy kyllä. Olen käyttänyt aamuin ja illoin, kun pidän öljymäisistä tuotteista tai balmeista mineraalimeikin alla.

On todella hienoa, että lasipullo on musta, jolloin öljyt eivät ole kosketuksissa valon kanssa. Tuote tulee söpössä vaaleanpunavalkoisessa pahvipakkauksessa. Design on todella paikallaan. Kaikki öljyt ovat 100% luomua tai villeinä kerätyistä kasveista tai marjoista.

Jo toinen huipputuote!

Flow mineraalimeikkipohja




Flown mineraalimeikkipohjat ovat monen suosikkeja. Ei ihme. Värivalikoima on hyvä, ja itselläni on keltapohjaiselle iholleni käytössä sävy Peach. Mineraalimeikkipohjat ovat todella mukavia, kun antavat enemmän anteeksi jos sävy ei ole juuri oman ihon värin mukainen, kuin meikkivoide. Kun mineraalit ovat aikansa tekeytyneet iholla, vasta silloin lopputulos on varsinaisesti nähtävissä, miten väri ja pohja sulautuvat osaksi kasvoja. Flow Kosmetiikan sivuilta voi tilata testeripaketteja, joissa tulee useampi mineraalipohjasävy, poskipunanäytteitä ja aurinkopuuterinäytteitä. Se on kätevä keino selvittää viiden euron hintaan oma värisävynsä. Mukaan tulee lisäksi saman arvoinen alekoodi ostoksiin.

Flown meikkipohjat ovat suhteellisen peittäviä. Olen tottunut käyttämään Lily Lolon kuulaampaa pohjaa. Kuulaus ja ihon tasaisuus on ne asiat joita haen meikkipohjalta. Oma ihoni on hyvässä kunnossa ja ei sinänsä vaadi peittoa. Tämän kanssa työskennellessä sain mieleiseni tuloksen, kun pohjustin meikin ruusunmarja & puolukkaseerumilla (öljy-/balmipohja tuo lopputulokseen kuulautta) ja käytin mineraalipohjaa vain vähän kerrallaan. En kerrostanut, vaan ennemmin odotin mineraalien mukautumista ihoon, jotta näin lopputuloksen. Tässä pohjassa on kyllä etunsa, koska on mahdollisuus saada peittävää, mattaisempaa jälkeä, tai sitten kuulasta kevyempää. Meikinkiinnityssuihke on myös hyödyllinen, jotenkin en vain itse ole tottunut käyttämään sellaista.

Meikkipohjissa on SPF 15 ja pohja on kestänyt todella hyvin koko päivän. Inci: Mica, Zinc Oxide (CI77947), Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides; CI77492, CI77491, CI77499 eli meikkipohja on puhdas mineraalipohja micasta, sinkkioksidista ja rautaoksideista.

Mineraalimeikkipohja tarjoaa monia etuja auringonsuojakertoimen lisäksi. Usein ne kestävät melko hyvin vettä ja yksikertaisten ainesosiensa vuoksi sopivat lähes kaikille. Iho saa hengittää ja herkkä iho kiittää. Mineraalit eivät myöskään tuki ihoa.

Flow kabuki



Tämä käsintehty uutuuskabuki on kyllä todella hyvä. Vegaaniset harjakset ovat pehmeät, tuuheat ja puukahvasta saa tukevan otteen. Edelliset kabukini ovat olleet varrettomia ja tykästyin kovasti tällaiseen kunnon puuvartiseen kabukiin. Siitä saa vankan otteen ja pystyy työstämään mineraalipohjaa tukevimpien otteiden kanssa ja pyörittelemään sekä työstämään mineraaleja laajemmin ihoon. Kun pyöritysliike on laajempaa, myös mineraalit levittyvät sekä kerrostuvat paremmin iholle.

Tämä on kyllä varsin tervetullut uutuustuote. Jos hyvä kabuki on etsinnässä, tässä on varteenotettava vaihtoehto.


Näitä tuotteita oli todella ihanaa testailla. Kotimainen kosmetiikka jatkaa nousukiitoaan ja kaikki nämä  Flown tuotteet ovat todella laadukkaita, niin koostumuksiltaan kuin ainesosiltaan, jotka suorastaan hämmästyttivät, kun incejä tutki tarkemmin. En voi kuin lämpimästi suositella. Itselläni nämä herättivät himon testata laajemmin Flown tuotteita. 

Tuotteet on saatu testattavaksi Flow Kosmetiikalta. Verkkokaupan löydät tästä linkistä ja jälleenmyyjiä löytyy runsaasti ympäri maan sekä verkkokaupoista. Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

2 kommenttia

  1. Ai uusi kabuki löytyy myös, ohhoh. Mulla on nyt Flown ruusuvesi käytössä, tosi hyvä ja vieläpä tyylikkäässä pakkauksessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kabukissa on myös Vegan Societyn logo, mutta on printattu niin pienellä, ettei sitä nää kuvissa ja jos kabuki on kädessä, joutuu ihan etsimään :)
      Kabuki ei ole vielä edes verkkokaupassa, mutta varmasti tulossa. Näitä oli ainakin Jooga- ja Luonnonkaunis-messuila. Flow Kosmetiikka käy tosi ahkerasti kaikenlaisissa tapahtumissa, että tällä hetkellä lienee ainoa keino saada sellainen.
      Ruusuvesi on varmasti ihana <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3