perjantai 15. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 15: Naturativ



Luonnonosmetiikan viidestoista luukku paljastaa Naturativin NaTrue-sertifioidun Hellivä-sarjan vartalovoiteen eli Body Butterin  ja saman sarjan käsivoiteen. Hellivä-sarjasta kirjoitin marraskuussa ja löydät tekstin tästä linkistä.

Sarjan tuoksumaailma on hyvin vaniljainen ja täyteläinen. Karamellia ja vaniljaa on raikastettu limellä. Varsin viehättävä tuoksu makeiden tuoksujen ystäville. Mikäli kaipaa raikkaita tuoksuja vartalonhoitoon, Karpalo-sarja on hyvin sitrusvoittoinen tuoksultaan.

Naturativin vartalotuotteet ovat todella ravitsevia. Yrityksen ideologian mukaan vaikuttavissa aineissa ei tehdä kompromisseja ja tuotteet ovat poikkeuksellisen hoitavia ja vaikuttavia. Olen laajentanut Naturativ-tuotesarjaani ja voin kyllä sanoa että olen todella vaikuttunut sarjan tuotteiden tehosta.

Naturativ Hellivä Vartalovoide



Vartalovoide tarjoaa spa-elämyksen. Toki tuoksumaailmaltaan, mutta myös vaikuttavuudeltaan. Viimeksi kun kirjoitin tuotteesta, kerroin että tähän minulla on rakkaussuhde ja tämä on ehdottomasti paras koskaan käyttämäni vartalovoide! Ja niitä on kokeiltu monia, joten tämän kohdalla ollaan kyllä aivan uudenlaisen ihonhoidon äärellä.

Tuotekuvaus kertoo, että vaikutukset ovat heti nähtävissä. Ja ne todella ovat! Voide imeytyy todella nopeasti, suorastaan hulahtaa ihoon. Imeytyvyys on aivan huippuluokkaa ja vaikka voide on täyteläistä sekä paksuhkoa, se ei monille luonnonkosmetiikan voiteille tyypillisesti ole ollenkaan  ihoon työstettävä. Iho jää hyvin pehmeäksi ja aivan uudella tavalla kosteutetuksi.


Pakkauskoko on 250ml eli voidetta riittää pitkään. Hinta on Naturativin omassa verkkokaupassa 18€ ja nyt tuotesarja on -20% tarjouksessa, joten näin hoitavilla raaka-aineilla ja hoitavuudella sekä riittoisuuudella varustettu tuote on suorastaan edullinen. Suosittelen. Raaka-aineista kirjoitin enemmän edellisessä postauksessa.

Aqua, Butyrospermum Parkii , Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olive (Olea Europaea) Oil, Hydrogenated Olive Oil, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Squalane, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool

Naturativ Hellivä Käsivoide



Nyt on kausi kun kuulee jatkuvasti pyydettävän vinkkejä talven kuivattamien käsien hoitoon. Tätä käsirasvaa ei kannata missään nimessä sivuuttaa, se on nimittäin loistava.

Käsien kuntoon vaikuttavat monet asiat ja toki yksilölliset ominaisuudet, jopa sairaudet, allergiat tai lääkitys. Kaikki lähtee pesemisestä. Oman kokemukseni mukaan nestesaippua on kuivattanut käteni ihan muutamassa viikossa ja käsintehty saippua pitää ne kunnossa. Näissä saippuoissa on ylimääräistä saippuoitumatonta öljyä hoitamassa käsiä sekä sappuoitumisprosessissa syntyvää glyseiiniä. Tämä on siis ihan oma kokemukseni, eikä perustu tieteeseen, mutta toki sulfaatit ovat monesti kuivattavampia kuin saippua. Kädet pitää suojata ulkona viimalta, mutta hanskojen materiaali voi olla ihoa kuivattavaa, esim. villa. Kädet tarvitsevat vesikosteutta sekä öljyistä tulevaa kosteutta, aivan kuten kasvojen ihokin. Monelle on selvä kasvojen kohdalla, että käytetään kasvovettä kosteutukseen ja päälle voide, joka lukitsee kosteuden ihoon. Käsien hoito ei poikkea tästä yhtään. Käsivoide tuo vesikosteutta iholle ja sen öljyt hoitavat sekä estävät kosteuden haihtumista. Parasta olisi kun käsivoide olisi aina lavuaarin vieressä, jotta sitä tulisi lisättyä usein käsienpesun jälkeen. Yöksi voi ongelmatapauksissa laittaa hyvän voiteen päälle vielä paksumman öljyn tai rasvan, esim. karitevoita. Käsivoiteeseen kannattaa panostaa, kaikki eivät ole samanlaisia.


Tässä käsivoiteessa on todella hoitavia aineita. Mainitaan ihan ensimmäisenä hyaluronihappo, joka sitoo kosteutta jopa tuhatkertaisesti iholle. Vaikka hyaluronihappo tunnetaan erittäin kosteuttavista ominaisuuksistaan, sitä löytyy vain harvoin käsivoiteista.

Voiteesta löytyy tämän lisäksi paljon muita hyvin hoitavia sekä laadukkaita ainesosia. Öljyinä on auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä ja avocadoöljyä. Lisäksi mukana on skvaleenia, joka on hyvin ihon oman rasvan kaltainen öljy. Karpalouutteessa on runsaasti antioksidantteja ja se estää vapaiden radikaalien ihoa vanhentavia vaikutuksia, kuten kollageenin hajoamista suojaten samalla ympäristön vaikutuksilta. Uutteen C-vitamiini myös edistää ihon uusiutumista. Sitruunauute puolestaan kirkastaa ja desinfioi. Glyseriini on humektantti ja hyvin hyödyllinen kuivalle iholle.
Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Cocoate, Glycerin, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Hydrogenated Olive Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool

Voide imeytyy nopeasti, eikä lähmää. No, tuntuu että kaikki Naturativin tuotteet yleensäkin vain hulahtavat ihoon. Koostumus ja käyttöominaisuudet ovat kaikin puolin hyvät. Pumppupullosta voidetta on helppo ja hygieenista annostella.


Pakkauskoko on 100 ml eli huomattavasti suurempi kuin tavallisissa käsivoiteissa ja hintaa tällä on 11€, joten hinta/laatusuhde on loistava. Naturativin verkkokaupasta ehtii saamaan vielä -20% koodilla JOULU20.

Tämän ihanan paketin arvontaan lahjoittaa Adesso Nutraceuticals, joka myös postittaa tuotteet voittajalle. Naturativin verkkokaupan löydät tästä linkistä.

Arvontaan osallistut jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa.

Joulukalenteripostaus julkaistaan 1.-24.12. aina aamulla kello 6. Maanantaista torstaihin julkaistuihin arvontoihin voi osallistua perjantaihin klo 24 asti. Perjantaista sunnuntaihin julkaistuihin postauksiin voi osallistua maanantaihin klo 24 saakka. Arvonnat suoritan random.org-arvontaohjelman avulla ja julkaisen voittajat Facebook-sivullani lauantaisin ja tiistaisin. Lisäksi pyrin julkaisemaan voittajan jokaisen postauksen perään arvonnan loputtua. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa kolmen päivän sisään arvontavoitosta, arvon tuotteet seuraavalle. Blogin seurantakeinoja on monia ja kerroin ne tämän postauksen lopussa (Facebook, sähköposti, Bloglovin´, Blogit.fi, Blogger, kuvake puhelimen näytölle)


Onnea arvontaan! Muista jättää sähköpostiosoitteesi! Arvontaan voi osallistua 18.12. klo 24 asti.

62 kommenttia

  1. Mukana, talvi-iho huutaa kosteutusta.

    Hulamaja ät gmail piste com

    VastaaPoista
  2. suppilovahvero@live.com

    VastaaPoista
  3. Mukaan arvontaan.hienoja tuotteita.Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Sarjan jalkavoide löytyy ja tuoksu on kyllä ihana! Mavnen@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Korppukäsiin kuulostaa just sopivalta. Mukana siis.😊 jopo1972@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Absolutely mukana tässäkin! :)

    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Naturativen hiusnaamiosta tykkään
    elisa.puustinen@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Näille on aina talvisin käyttöä! meeril_1@outlook.com

    VastaaPoista
  9. Mielelläni testaisin! sari.lamminpaa (a) gmail.com

    VastaaPoista
  10. Varmasti toimivia!
    tarjap196@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onpas ihanan kuuloinen käsivoide! Ehdottomasti hankintalistalle, kun edellinen loppuu.

    emmivaananen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  12. Käsivoide kuulostaa tosi hyvältä!
    salla.kivisto@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kuulostaa toimivalle sarjalle. ria (at) saunalahti.fi

    VastaaPoista
  14. Mukana!
    -Kipsuli-
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Mukana :) roovel@netti.fi

    VastaaPoista
  16. Kuulostaapa hyvältä, ihana tutustua itselle ihan uusiin tuotteisiin :)
    juulia.myllykangas@outlook.com

    VastaaPoista
  17. Olen hurahtanut nyt luonnonkosmetiikkaan.Mulla tosi herkkä iho niin tämä luonnonkosmetiikka sopii mulle hyvin.

    nina.sihvonen@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Mukana arvonnassa.

    piupau84@hotmail.fi

    VastaaPoista
  19. Mukana.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  20. Kuulostaa täydelliseltä.
    hevena92@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Tätä olisi kiva kokeilla. Mukana :) jonnasa90@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mukana :) miia.virtanen @ hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Jalkavoide jo samaa sarjaa, olisi kiva kokeilla muitakin
    katja.korkalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. pirjowestphal@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mukaan!
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  26. mukaan!!Naturativ ihana tuoteperhe<3!

    sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Rakkautta on hellivä vartalovoide <3
    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Mukana!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mukana
    eevikupari@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Emma.kuronen@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mukana! mariannekaarina.lindholm@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Hyvä lahja äidille olisi.
    pirjo_vehkanoro@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Tämä setti olisi tervetullut ravitsemaan talven kuivattamaa ihoa ja käsiä.
    tpptuuli724 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mukana arvonnassa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Oi, karamelli ja vanilja kuulostaa ihanalle :) sarunina@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mukana
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kuulostaa ihanilta tuotteilta! :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. sannamaria77 at gmail.com

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  39. Mukana! v.laitinen@msoynet.com

    VastaaPoista
  40. Mukana. Oispa ihana kokeilla. T. Vasta luonnon kosmetiikkaan hurahtanut
    katja.m.maatta@gmail.com

    VastaaPoista
  41. jennalehti1@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Mukana arvonnassa
    riihemar@gmail.com

    VastaaPoista
  43. mukana!

    krista.terasniemi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Käteni iho on satavuotiaan, vaikka muuten puuttuu vielä muutama vuosikymmen. Olisiko tässä niiden pelastus? Mukana arvonnassa.
    tittap@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Mukana :)
    vveraa1@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kuivalle iholle nannaa!!
    tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  47. Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Mukana 😊
    Tiina.virkkala@gmail.com

    VastaaPoista
  49. l_karjalainen at hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3