lauantai 7. lokakuuta 2017

Organic Shopin tuoksuhuumaa ja huomenna alkava ale


Luultavimmin kaikki luonnonkosmetiikan käyttäjät tuntevat Organic Shopin. Hyvin edullinen ja toimiva BDIH/COSMOS-sertifioitu Virossa valmistettu laaja kosmetiikkaperhe.

Sarja vain laajenee ja on mahdollista löytää merkin vartalokuorintoja, vartalovoiteita, nestesaippuoita, shampoita, hoitoaineita jne. Näiden kanssa vaan saa olla ostohuumassa tarkka, nimittäin kaikki tuotteet eivät ole sertifioituja. Joissakin on jokin ainesosa, joka ei täytä sertifiointikriteereitä. Esim. eräässä kasvonaamiossa ja -kuorinnoissa on synteettinen sodium acrylate ja ulkonäöltään on muuten samanlainen kuin sertifioidut tuotteet, mutta sertifikaatti puuttuu. Body Desserts-sarja on puolestaan pakattu erilaisiin purkkeihin ja näissä on akrylaatteja ym. joten niiden kannattaa muistaa olevan ihan eri sarjaa kuin nämä sertifioidut tuotteet.

Sain nämä tuotteet testiin House of Organicilta ja heillä kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat sertifioituja, joten ostoksia voi tehdä rauhassa ilman pelkoa että ostaa sertifiointikelvottomia sarjan tuotteita.


Ja kyllä tässä onkin mahtava tuoksusetti. Kuorinnoista olen aikaisemmin käyttänyt sitruunaruohokuorintaa ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Ihana tuoksu ja kuorinnan jälkeen jopa oma kuiva ihoni ei välttämättä edes kaipaa kosteusvoidetta. Kostetuksesta pitää huolen tuotteiden sisältämä karitevoi. Sama pätee kaikkiin näihin kokeilemiini kuorintoihin. Kaikkia voi käyttää 2-3 kertaa viikossa, vai pitäisikö kirjoittaa saa käyttää, koska näillä tuotteilla ihoa kuorii oikein mielellään.

Tuotteiden koko on 250ml, joten rahalleen saa todella vastinetta.

Sicilian Orange-siloittava vartalokuorinta



Tämä appelsiinin tuoksuinen sokerikuorinta tuoksuu vahvasti keskimakealle appelsiinille. Kerta kaikkisen ihastuttava tuoksu <3 Itselleni appelsiinin tuoksu on yksi vartalonhoidon mieluisimpia tuoksuja, joten tästä tuli suosikkini näistä kaikista. Ei ollenkaan hassumpaa nauttia tästä tuoksusta ihoa kuoriessa ja kuorimistahti saattaa jopa hidastua suihkussa, koska tuoksunautintoa haluaa viivyttää iholla mahdollisimman kauan. Joskus en varsinaisesti edes kuori tällä ihoani vaan levitän ja ikäänkuin pesen tällä, jotta voin hyödyntää tätä koukuttavaa tuoksua suihkussa.

Kuorinta on paksua, sitä on helppo ottaa ja annostella. Kannattaa aina ottaa kuorintaa mahdollisimman kuivin käsin, jotta vettä ei mene purkkiin pilaamaan tuotetta.

INCI: Sucrose (sugar), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil * (organic orange oil), Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, Limonene, CI 77492, CI 77491. *Luomuviljelty

Sokeri, setyylialkoholi (rasva-alkoholi koostumuksen paksuntamiseen), karitevoi, appelsiininkuoriöljy, surfektantti, vesi, tuoksu, eteeristen öljyjen lain mukaan merkittävä allergeeni, rautaoksidit (värejä)

Juicy Papaija-hedelmäinen vartalonkuorinta 



Papaijasta tulee voimakas hedelmäinen tuoksu. Tekisi mieli maistaa :) Nappivalinta hedelmäisten ja makeiden tuoksujen rakastajille. Tämäkin tekee suihkuhetkestä tuoksunautinnon ja iho kiittää hoidosta. Onneksi minulle valittiin tuotteet valmiiksi, muuten olisi ollut hirmu vaikea päättää näiden kaikkien ihanien tuoksujen välillä.

Myös tämä on sokerikuorinta ja helppo levittää paksun koostumuksensa vuoksi.

INCI: Sucrose, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Carica Papaya Fruit Extract*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77492, CI 77491. *Luomuviljelty

Sokeri, glyseriini, setyylialkoholi (rasva-alkoholi koostumuksen paksuntamiseen), karitevoi, papaijauute, sitruunahappo, säilötäaine, säilöntäaine, surfektantti, vesi, tuoksu, eteeristen öljyjen lain mukaan merkittävä allergeenit, rautaoksidit (värejä)

Olive Clay-kosteuttava vartalonkuorinta 



Tämän joukon ainoa suolakuorinta ja tuoksumaailma on myös erilainen. Päällituoksu on raikas (eucalyptus?), mutta se sisältää myös elementtejä, joita on todella vaikea kuvailla tai kuvitella mistä ne tulevat. Varmasti kolmikon eniten mielipiteitä jakava tuoksu. Tässä on bentoniittisavea, jolla on vahva detox-vaikutus, joten tätä kuvaillaan spa-elämykseksi. Jotenkin nään tämän turkkilaiseen saunaan, en tiedä miksi. Viileä ja raikas on varmasti mukava vastakohta saunan jälkeen.

Koostumus on ohuempi kuin kahdella edeltäjällään. Leivtyksessä saa olla hieman tarkempi, jotta tuotetta ei tuhlaannu suihkun lattialle. Itse pidin tästä ja raikkaus oli mukavaa vaihtelua hedelmäisiin tuoksuihin.

INCI: Sodium Chloride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil*, Bentonite, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, Limonene, Silica, CI 77007, CI 77288, CI 77499. *Luomuviljelty

Suola, glyseriini, setyylialkoholi (rasva-alkoholi koostumuksen paksuntamiseen), karitevoi, oliiviöljy, bentoniittisavi, surfektantti, vesi, eteeristen öljyjen lain mukaan merkittävä allergeeni, pii, rautaoksidit (värejä)

Ja kun ihoa on kuorittu, onhan sitä hyvä hoitaa myös vartalovoiteella.

Bali Flower kiinteyttävä vartalomousse



Voide on miedon makean kukkaisen ja eksoottisen tuoksuinen. Hyvin miellyttävä tuoksu, joka viipyy onneksi jonkun aikaa iholla. Kysessä on nimen mukaan mousse, mutta kovin kuohkea tämä ei ole,  kuitenkin tavallista voidetta kuohkeamman tuntuinen. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Sopii vaikka kuorinnan jälkeen kun iho on jo jäänyt kosteutetun tuntuiseksi kuorinnasta, tai iholle joka ei ole kovin kuiva eli normaalille tai lievästi kuivuuteen taipuvalle. Ihanteellinen kesäkäytössä, talvella oma ihoni voi vaatia jotain hieman tujumpaa. Sillonkin kyllä tämä on kiva alle ja vaikka suihkutettava öljy päälle, niin kosteutus on taattu ihon saadessa voiteesta vesikosteutta ja öljy lukitsee kosteuden ihoon.

INCI: Aqua, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Coco-Caprylate Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium amara flower water*, Cananga odorata flower oil*, Nuphar luteum root extract*, Tocopherol, Xanthan gum, Sodium stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Parfum, Limonene, Linlool, Geraniol, Eugenol, CI77491. *Luomuviljelty

Vesi, levittyvyyttä parantava ainesosa, setyylialkoholi (rasva-alkoholi voiteen paksuntamiseen), emulgointiaine, karitevoi, humektantti, glyseriini, ihoa kuntouttava ainesosa, karvasappelsiininkukkavesi, ylan ylang-sukuun kuuluvasta puusta saatava eteerinen öljy, ulpukanjuuriuute, E-vitamiini, ksantaanikumi, apuemulgoija ja ihoa kuntouttava ainesosa, bentsyylialkoholi säilötään, säilöntäaine, säilöntäaine, säilöntäaine, situunahappo, tuoksu, eteeristen öljyjen lain mukaan merkittävä allergeenit, rautaoksidi (väri)

Kaikki House of Organicin Organic Shop-tuotteet löydät tästä linkistä. 

Ja se ale: House of Organic viettää 1-vuotissynttäreitä 9-15.10. Ihan uskomatonta että yritys täyttää vasta vuoden! Se tuntuu jo kuuluvan omaan elämääni niin kiinteästi että tuntuu vaikealta uskoa että vasta vuosi on tullut täyteen. Paljon onnea synttärisankarille <3 

Valikoima on laajentunut hurjaa vauhtia ja nyt synttäreiden kunniaksi on koko valikoima poikkeuksellisesti viikon ajan -20%. Ale koodilla 1BDAY

Kuorinnat ovat normaalisti 5,50€ ja vartalomousse 4,90€. Näistä hinnoista saa vielä -20%. 

House of Organicilla on laaja valikoima tuotteita niin kosmetiikkaa, ravintolisiä kuin ekopesuaineitakin. Huomenna kun ale alkaa, postaan omat TOP10-tuotettani aamulla klo 6, joita itse ostan kerta toisensa jälkeen ja olen todennut hyviksi sekä toimiviksi. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa tilaus menemään ajoissa, jotta saa varmasti haluamansa.

Meillä myös toinen kissa fanittaa House of Organicin pakkauksia itseni lisäksi.


Paketit tulevat supernopeasti ja usein mukana on jotain pientä kivaa ekstraa tervehdyksineen. Tämä vaikuttaa paljon ostokokemukseen. Bonuksena tietty kaupan päälle tuleva kissan peti :)

Mahtavaa sunnuntaita <3









2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Se on meidän Hemmo <3. Hän on aina mukana kun tuotteita kuvataan ja siksi välillä päätyy blogiin. Toisella on enemmän ylvään kissan tapoja ja käyttäytyy järkevämmin, tämä Hemmo on sellainen tuholainen että tulee aina järsimään kuvausjuttuja ja on varsinainen tuholainen. Mutta ihan sellainen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3