keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Uusia Konadin leimauslakkoja ja muuta kivaa

CesarsShopiin tuli iso läjä Konadin laatikoita ja ihan kaikkea en nähnyt kun niitä ei ehditty toimituksen valtavan määrän vuoksi purkaa, mutta kaikkea kivaa oli kyllä!

Uudet värit leimauslakoissa oli erityisen kiva juttu. Sain testiin kullan värisen leimauslakan. Konadin leimauslakat ovat siitä hyviä että jos leimaus ei toimi, syy ei ainakaan ole lakassa. Pigmenttisyys ja viskositeetti ovat kohdillaan ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Nimittäin pullo näitä 6-free leimauslakkoja maksaa 5€.

Lähdin sitten toteuttamaan kynsiä tällä uudella kullanvärisellä leimauslakalla. Teemana oli mustaa kullalle ja kultaa mustalle. Heti ensimmäisenä osui käsiini kiva pari A Englandilta. Kultainen Holy Grail ja Fated Prince. Taitaa olla pakko tunnustaa etten jostain kumman syystä ole koskaan lakannut Fated Princellä. Miksi-en todellakaan ymmärrä. Katsokaa:


Mikä holoefekti!


Siis aivan mahtava värien kirjo tässä lakassa!

Joka tapauksessa holo oli niin voimakas ettei pohja ollutkaan niin tumma kuin näihin kynsiin oli tarkoitus tulla ja vaihdoin Fated Princen Picture Polishin Black:iin.  Fated Prince jäi kyllä lakkauslistan kärkipäähän. Tämä täytyy ehdottomasti kokea. Nyt leimat olisivat muutenkin peittäneet tätä täyteen loistoonsa oikeuttavan lakan alleen ihan liiaksi.


Leimaus oli helppoa kuten yleensäkin Konadin lakoilla. Laattana toimi BCN-058.


Kerrankin myös kuva oli valmiina mielessä, joten suunnittelussa ja toteutuksessa ainoa hässäkkä oli tummien lakkojen vaihto ja sekin oli sinänsä ihan mielenkiintoista, koska pääsin tutustumaan Fated Princen mielettömään holoefektiin.


Nimettömän ja keskisormen leimasin Konadin mustalla Holy Grailin päälle. Leimojen päällä on Konadin leimapäällyslakka.


Värit erottuvat hyvin ja kuviot piirtyvät tarkasti. Kyllä Konad osaa!

Uudet leimauslakat löydät tästä linkistä. Erityisen kivoja oli mielestäni Light Bronze, minttu ja oranssi. Nyt löytyy myös uudenlaista hopeaa, viininpunaista ja erilaisia sinisiä.

Viininpunainen on nettikuvassa todella tumma ja lisään tähän kännykällä ottaman kuvani, joka antaa ehkä enemmän osviittaa väristä.


Sitten tätä leimauslakkaa en mielestäni nähnyt sivuilla. Värin nimi oli joku sininen pakkaustarran mukaan, mutta nään tämän kyllä selvästi vihreänä.


Muuta kivaa oli ainakin kolme uutta Konadin Square-laattaa. Yhdessä on hienoja graafisia kuvioita. Valikoimiin tuli myös puolen litran pullo kynsilakanpoistoainetta, linkki tässä.

Geelilakkausta tai rakennekynsiä harrastavalle on myös kivoja uutuustuotteita. Mm. led/uv-valo, joka mahtuu todella pieneen tilaan ja toimii kädellä laitetta hipaisemalla. Soak off- ja Cleansernesteitä tuli myös. Konadin viiloihin tuli täydennystä ja ne ovat edullisia sekä kestäviä.

Vaikka kynnet oli helppo ja suht nopea toteuttaa, loppujen lopuksi niihin meni aika monta tuotetta. Kuvasta puuttuu Color Clubin Stuck on You-aluslakka.


Innostiko uudet leimauslakat?4 kommenttia

  1. Kivoja uutuuksia, tuo kulta näyttää kyllä peittävän hyvin :) joko sitten koostumusta on paranneltu, näyttää niin keltakultaiselta verrattuna siihen vanhaan. Konadin tuotteet on kyllä laadukkaita ja nuo uudet laatat tosi hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tämä on ihan keltakultaa ja peittää kivasti. Squaret ovat tosi kivoja laattoja ja hyvää laatua. Tekisi mieli vähän väliä hommailla niitä lisää, mutta kaikkea nyt ei voi olla koko ajan hankkimassa, vaikka mieli tekisikin.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3