sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

PP: Embrace duo


Embrace duo-mahtavaa että päästiin nauttimaan Suomessakin tästä Picture Polishin julkaisusta! Muita huulipunia tänne ei ole vieä saatu.

Postaus tulee eri aikaan kuin lakkojen julkaisu oli. Sain tämän nimittäin hiljattain lahjaksi. Voi että-voiko ihanampaa lahjaa olla. Kiitos vaan lahjan antajalle  vielä kerran <3

Paketti on ihana ja sopii hyvin lahjaksi. En raaskisi heittää pahvikuoria pois. Ihan hassua. No mutta onhan tämä PiPo:n paketti :D Ja ensimmäinen sellainen.


Kyseessä on siis Sveta Sandersin suunnittelema yhteensopiva huulipuna ja kynsilakka. Kyseessä on "Special Edition" ja ei ole varmaa jääkö tämä Picture Polishin valikoimaan.

PP:n sivuilla kerrotaan duon inspiraatio. "To embrace our imperfections and to love who we are, whilst matching our lips and tips of course…" Vapaasti suomennettuna inspiraatio on omien epätäydellisyyksien halaaminen ja itsensä rakastaminen sellaisena kuin olemme samalla kun tietysti mätsäämme huulemme ja kyntemme".

Aluksi emmin että lakka ei sovi minulle kun se on viileä vaaleanpunainen. Samoin huulipuna ei ollut kesävärejä ja tuntuihan se vähän hintavalle, vaikka kuitenkin kyseessä oli kaksi tuotetta yhdessä. Tässä vaiheessa en siis ymmärtänyt mistä oikeasti on kyse. Ja kun se selvisi, seurauksena tämä postaus on harvinaisen kuvarikas.


Embrace on ohut koostumukseltaan ja helppo lakata. Kaksi kerrosta. Lakka on täynnä kultaista hitulaa, joka näkyy hyvässä valossa ja lähikuvissa. Tästä tuli vau-efekti, kun aloin lakkaamaan ja hitulat paljastuivat. Holoscatter ei ole kovin näkyvä mutta varsin viehättävä.


Kyllä kelpaa! Halaus on oiva nimi lakalle. Tämä todella tuntuu halaukselta <3


Mutta entäs se huulipuna?


Total match. Nimensä mukaan "matching duo".


Huulipunan koostumus on täyteläinen ja kestosta ei voi antaa kuin plussaa. Ihan huulipunan viralliseen kuvaukseen mattaisuudesta en voi yhtyä.


Leikitään ettei mun pikkusormen kynsi ole täynnä kissankarvaa? Nyt kun on karvanlähtöaika, sitä ilmestyy mystisesti ihan kaikkialta. Todellakin kaikkialta! Jokaisesta kynsikuvastani on aina löytynyt kissankarvaa toukokuusta asti, kun karvanlähtöaika alkoi. Pelkkä hengittäminen tuntuu riiittävän siihen että ne kohoavat kaikkialle laskeutuakseen lakkojen päälle...

Olen käyttänyt jo jonkun aikaa pelkästään luonnonkosmetiikan huulipunia. Tässä sisältö ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta ei todellakaan pahimmasta päästä. Koostumus on hoitava. Huulet tuntuvat kosteutetulta tätä käyttäessä sekä sen jälkeen.


Täytyy sanoa että kyllä Sveta on suunnitellut hyvän duon. Onneksi en missannut tätä. En tiedä miksi ajattelin ettei väri sopisi minulle. Jollain tavalla väristä tuli osittain nude mieleen, kun se oli eri valaistuksessa haaleampi. Luultavasti nude-kokoelman swatchaus hieman ennen oli virittänyt aivoni nude-taajuudelle :)


Koristeluja mietin muutaman päivän. Viihdyin hyvin yksivärisissä lakoissa. Lakka mielestäni huusi timantteja tai pitsiä. En halunnut kumpiakaan mutta kuinkas kävikään?


Korkkasin muutaman QA-laatan, joiden olemassa oloa olen miettinyt. Miksi ikinä olen ostanut ne? En ole varsinaisesti hempeilijä mutta pitsillä on joskus kynsillä tehtävänsä. Vihdoinkin laatoille tuli käyttöä.

 

Aluksi leimasin Konadin valkoisella leimauslakalla vain nimettömän ja keskisormen. Ehkäpä olisi ollut paras jättää siihen mutta taas kerran kun pääsi helpon leimauksen makuun, ei osannut lopettaa. 

Mikäli et hankkinut duoa ja se kaivertaa mieltä (oletettavasti kaihertaisi-ymmärän täysin!), voin kertoa että CesarsShoppiin on varattu seuraavaan lähetykseen pieni erä näitä duoja. Luultavasti ne saapuvat myöhemmin elokuussa. Viimeksi ne myytiin loppuun vilauksessa. Jos haluat vielä omasi, ehkä kannattaisi ilmoittaa Cesarsiin ostohalukkuudesta. Jos ostajia kertyy enemmän kuin duoja on varattu, ehkä niitä saadaan enemmän?

Kuinka sinulle kävi-ostitko/ostatko/missatko? Omasta mielestäni tälle täysi kymppi!2 kommenttia

  1. Mietin tätä mutta se tuntui vähän hintavalta. En ollut varma punan väristä ja se on just sävy joka sopii tai sitten ei :) lakka on kyllä nätin värinen ja just sievät kun leimasit kaikki kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni sävy sopii varmaan useimmille mutta on eri asia jos sitä vierastaa, kuten minä alussa. Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän settiin.No, se taisi tekstistäkin tulla ilmi 😀

      Poista

Kiitos kommentistasi <3