torstai 20. heinäkuuta 2017

Liukua ja leimausta

Tämän tyyliset kynnet on pitänyt tehdä jo pitkään mutta ei vain ole tullut tehtyä. Nyt sitten innostuin kokeilemaan kimppatilauksesta tulleita euron Kikon lakkoja. Ostin ne lähinnä vesimarmorointiin tuon ihan naurettavan hinnan vuoksi. Marmoroinnissa lakkaa kuluu eikä viitsi käyttää arvokkaimpia. Tällä kertaa vuorossa oli kuitenkin liukuväri, kai tämän voi sen kategorian alle laittaa? Onhan keskellä väriä vaihtava osa.


Lakkasin ensin kerroksen Kikon tummahkon keltaista lakkaa numero 279 (ihan järkkyä kun lakoilla ei ole nimiä!)  ideana se että jos keltainen ei olisi kovin peittävää, se tulisi oranssin 357:n kanssa paremmin esiin. Se oli kuitenkin turhaa, lakat olivat todella pigmenttisiä. CesarsShopista olen saanut likuvärjäyssienen testiin ja käytin sitä. Olen muutenkin kyllästynyt kun meikisienistä ei jää sileää pintaa liukuvärissä, ainakaan meikäläisen hyppysissä. Ja kyllä-käytän sitä kosteana.Tämmöisissä paksumpia sieniä olen nähnyt Instassa ja jälki on näyttänyt hyvältä. Okei-ei niihin kynsivideoihin mitään huonoa koskaan päädykään...

Joka tapauksessa tällä sai helpoimman likuvärin ikinä! Jo yhdellä kerroksella värit olivat paikoillaan ja enää yksi kierros tasoittamaan liian jyrkiksi jääneitä värinvaihtumisrajoja. Loistavaa. Tätä sientä käytin kuivana.


Konadin mustalla leimaus Born Prettyn laatasta (jonka tietenkin hukkasin ennen kun sain postauksen tehtyä ) sujui kuin tanssi. Päälle Konadin päällyslakka ja hieman kynsinauhojen siistimistä, kun CTRL+Alt+Del-lateksi ei yltänyt ihan joka paikkaan. Vaikuttaa sujuneen liian hyvin-vai mitä? No niinhän sitten kävikin että kippasin pumpulit ja leimauslaatan suojakalvon varovasti roskiin ja teippikalvo jäi lakkoihin kiinni! Irroittelin niitä varovasti mutta peukalon leima venyi pikittäin, etusormeen tuli roso ja myös oikean käden nimetön sai turhan pahan osuman. Seuraavana aamuna oli lähtö Tallinnaan ja olisi ollut muutakin tekemistä kuin näprätä kynsien kanssa...


Oli pakko poistaa peukalon ja nimettömän lakat. Etusormi sai jäädä vähän rosoiseksi kulmasta. Ja ei kun taas uudestaan sama operaatio.

Sienen puhdistaminen oli helppoa. Ne ovat uudelleenkäytettäviä ja liotin sitä kynsilakanpoistoaineen korkissa ja painelin siveltimen muovipäällä ja lopuksi kuivasin talouspaperiin. Hintaa näillä sienillä on 1,50€ ja mukaan tulee muovikahvan lisäksi neljä päätä.

Kynsistä tuli mieluisat ja kestävät. Kuvasinkin vasta muistaakseni kolmantena päivänä tekemisen jälkeen, kun välissä oli se Tallinnan reissu. Poistinkin ihan sen takia kun halusin kokeilla Picture Polishin Violet Femmeä. Käytän aluslakkana Color Clubin Stuck on You:ta ja se on hyvin hoitava ja samalla selvästi pidentää lakkauksien kestoa. Yleensä lakkaus kerran viikkoon karkeasti ottaen riittäisi.


Lyhyestä virsi kaunis, tällaiset kynnet tällä kertaa. 

Varasin juuri reissun elokuulle kun suunniteltu heinäkuun reissu peruuntui. Antakaapa vinkkejä kivoihin lomalakkoihin ja helppoihin koristeluihin reissussa

Listallani on Color Clubin Study Buddy varpaisiin (koska pysyy kuin tauti) ja ainakin Funin Holo Queen on yksi lomalakka. 


6 kommenttia

 1. Pulloissa kikoissa ei tosiaan nimiä ole (harmi) mutta nettisivuilta ne näkee/näki :) sieltä oon itse ne poiminut talteen swartchtikkuihin.
  Kynnet on kyllä tosi hienot! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Täytyy katsoa nimet. Ja kiitos kehuista 💓

   Poista
 2. Apua, missähän mulla on tuo sieni?! Rupes naurattamaan koska mullekin käy aina noin. En tajua miksi niitä ei voi laittaa roskiin ENNEN leimausten tekoa. Samaten miksi water decal arkkia ei voi ottaa muovin sisältä pois ennen kynsien lakkaamisen aloittamista ;D vaan se pitää aina tehdä märillä lakoilla...
  Tosi kesäiset ja aurinkoiset kynnet jokatapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just tätä. Mullakin oli vielä telkkari päällä ja olisin hyvin voinut kuivatella vielä 10 min lisää. Olisi ollut paljon nopeampaa kuin tehdä uusia kynsiä. Telkkarista vielä tuli jotain katsottavaakin, ihme kyllä. Ja kuulostaa tutulta-missä mun sieni. Olen viime aikoina ihmetellyt kynsilakkoja swatchatessa ja kamoja järjestellessä miten lukemattoman moni asia on hukassa.
   Ja kiitos ❤️

   Poista
 3. Hienot lakkaukset! En ole koskaan kokeillut liukuväriä näin. Jotenkin tuntuu, ettei siitä kuitenkaan tule mitään.. :D
  Mulle käy kanssa aina niin, että viimemetreillä onnistun sotkemaan ainakin yhden kynnen, yleensä useamman. Sitten ketuttaa kuin pientä oravaa..

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kokeilla. Tällä sienellä oli luvattoman helppoa. Toki onnistuu myös meikkisienellä mutta tulee enemmän kerroksia.
  En siis ole todellakaan yksin tämän viime metrien mokaamisen kanssa :D Ja kiitokset <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3