torstai 13. heinäkuuta 2017

Kynnet nail wrapeillä NCLA:n kamppanjaesittelyyn


Näin heti alkuunsa täytyy pyytää anteeksi kuvien värien toistoa. Harjoittelin valkotasapainon säätämistä järkkärillä ja edellisissä kuvissa se onnistui hyvin ja en sitten tarkastanut näitä kuvia ennen kuin vasta kun aloitin kirjoittamaan tätä. Sukelluskamerallani valkotasapainon säätäminen on ihan automatisoitunutta sorminäppäryyttä, kun se täytyy tehdä jokaisessa kuvausmetrissä mutta järkkärillä en ole juurikaan tehnyt sitä. Kuvat ovat siis liian keltaisia ja minulla ei ole käytössäni huippukuvankäsittelyohjelmaa, enkä kuvaa raw:na, jolloin värit voisi säätää jälkeenpäin.

No, asiaan. Olin 7.7. Helsingin Sokoksella esittelemässä NCLA:n 7-free, vegaanisia ja eläinkokeettomia lakkoja sekä promoamassa nail wrap-kamppanjaa. Heinäkuussa Sokoksista ja lähes kaikista Emotioneista saa nail wrapit kaupan päälle jokaisen lakkaostoksen yhteydessä. Tietysti sama etu on voimassa CesarsShopissa ja kolmen lakan ostaja pääsee valitsemaan lisäwrapit normivalikoimasta.

Sokoksissa ja Emotioneissa on valittavana wapit kahdesta vaihtoehdosta:


Marmoriset kuviot ovat aivan ihanat mutta olin juuri maalannut akryylimaaleilla marmorikynnet (löytyy täältä ) , joten en lähes heti perään halunnut toisia marmorikynsiä. En ole hemppiskukkatyyppiä mutta valitsin kukkawrapit ja voi että ne osoittautuivatkin mahtaviksi!


Lakkasin alle NCLA:n First Basea, joka on hyvä aluslakka. Kuivumisen jälkeen alkoi wrappien asettelu. Kunhan vain oli oikean kokoinen wrap, asettelu normi-ihmiseltä onnistuu varmasti helposti. Omat sormien kärkiniveleni ovat niin kierot, että jos asetteli suoraan eikä kierosta katsottuna suoraan, joutui irrottelemaan teippejä ja suoristelemaan. Teipit kuitenkin on helppo irrottaa ja niitä voi hyvin suoristella useammankin kerran-todistettu on.


Paketissa on 26 nail wrappiä eli eivät ole kertakäyttökamaa. Näistä saa useammat kynnet. Paketissa on mukana myös pieni viila, mutta en tarvinnut sitä mihinkään. Ajattelin että suurimmat wrapit ovat luultavasti hyviä isovarpaisiin kun näyttivät jättimäisiltä, mutta reunuksien koko hämäsi ja olivat juuri oikean kokoisia peukaloihini. 

Wrapit siis liimataan kynsille ja ilmakuplat, joita ei juuri tullut, painellaan pois. Tässä vaiheessa leikkasin ylimääräisen wrapin pois ja säästin noin puoli milliä, jotka kääsin sulkemaan kynnen. Päälle laitoin kaksi kerrosta Gelous?-päällyslakkaa.


Luonnollinen lakkavalikoima wrappien kumppaniksi olisi ollut musta, mutta koska halusin värien olevan Sokoksen valikoimasta, valitsin Pink Caddyn ja Don´t call Me Peachy:n. Oikeaan käteen laitoin värit päinvastaiseen järjestykseen.


Kun olin tuijotellut kynsiä värilakkojen kanssa, oli selvääkin selvempi että ne on saatava jotenkin yhdistettyä mustapohjaisiin nail wrappeihin. Yksistään vaikutelma oli kovin irtonainen.  Päädyin leikkaamaan etusormikokoiset wrapit puoliksi poikkisuunnassa ja samoin pikkusormikoon kanssa. Sitten leikkasin niistä kolmiot ja käytin dotting toolia ja mustaa akryylimaalia pilkutukseen. Akryylimaali oli loistoratkaisu, koska kun meni kerran pieleen, sai uuden pohjan lakkapintaa vaurioittamatta vain pyyhkäisemällä vedellä. Jostakin syystä oikean käden pilkutus onnistui paremmin.

Olin lopputulokseen oikein tyytyväinen, päinvastoin kuin näihin kuviin, jotka eivät tee oikeutta sille, millaiset olivat livenä. Wrapit olivat myös erittäin pitkäkestoiset. Ei pienintäkään vauriota lähes viikkoon eli niin kauan kun pidin lakkausta. Poistin kaikki kun eturormen kynnen pää lohkesi, muuten olisi käyttöikää ollut jäljellä. Poistin ensin kynsilakanpoistoaineella wrapeistä päällyslakat ja sitten metallisen kynsinauhatyöntimen terävällä päällä aloin ujuttamaan työkalua kynsinauhojen puolelta wrappien alle. Teipit sai lähestulkoon kokonaisina revittyä irti. 

Pitkäkestoisuuden vuoksi päätinkin, että kun/jos lähden reissuun, täytyy ostaa wrapit mukaan.


Persikka sopi paremmin etusormeen kuin pikkurilliin.


Esittelypäivä osui yhdelle näistä harvinaisista aurinkoisista päivistä ja välillä oli kyllä todella tyhjää. Tällä kertaa lakkasin neljästi Volyme II:lla ja se näyttää ehdottomasti olevan suosikkiväri, koska testeripullossa oli enää noin kolmannes jäljellä. Kaikki muut lakkaukset olivat jokainen eri väriä, mikä tietysti teki hommasta mielenkiintoisemman. Gelous?-päällyslakka oli ihmetyksen kohteena. Monet ihailivat sitä kaunista kiiltoa ja geelimäisyyden tuntua, minkä päällyslakka antaa sekä miten se herättää lakkauksen eloon. 

Monen asiakkaan kanssa oli mukavia rupatteluja ja asiakkaat lähtivät tyytyväisinä. Itselleni jäi vain hieman epämiellyttävä olo päivästä. Monet Sokoksen myyjät olivat mukavia ja hymyileviä, mutta kun sitten kerran osui paikalle eräs todella ikävä tyyppi, se vei fiilksen koko päivästä. Valitettavasti. Pitäisi vaan muistaa positiiviset puolet eli kivat ja tyytyväiset asiakkaat. Sekä miten kivat kynnet minulla oli. Tuli kyllä todella puun takaa miten ihanat nämä kukkawrapit ovat <3

Oletko jo käyttänyt NCLA:n nail wrappejä tai aiotko hommata sellaiset tämän kuun kamppanjan aikana? Nyt on ne ihanat uudet Lakodomin suunnittelemat Russia-holotkin tulleet ja itseäni lisäksi houkuttelevat Lolanthe ja Wandering Stars.
 

 


2 kommenttia

  1. Lolanthe ja Wandering Stars, ihania molemmat <3 Lolanthe on vähän kesäisempi. Nää wrapit on ihania ja ennakkoluuloista huolimatta helppoja käyttää :) tosi nätit kynnet teit esittelyihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️. Kumpikaan kutkuttelevista väreistä ei ole oikein kesävärejä mutta muuten ihania. Lolanthe on superhieno flakiesin alla jos aurinko paistaa. Mieletön holo-ja flakiesefekti.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3