torstai 29. kesäkuuta 2017

Bohon 10-free Liberty Island lakat, osa 1/2


Vihdoinkin saatavilla on saatavilla 10-free kynsilakkoja. Itseäni ei yhtään ihmetytä että juuri Boho oli se, joka tuotteen toi ensimmäisenä maamme markkinoille (ainakaan en ole kuullut muista). 7- ja 8-free lakkojen koostumukset ovat olleet todella loistavia ja erittäin pigmenttisiä, joten merkin parissa kyllä osataan tehdä lakkoja. Lähdinkin mielenkiinnolla testaamaan tätä uutta koostumusta.

10-free ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleeniä, kamferia, hartsia, styreneä ja benzophenone -1:tä. Mahtavaa että benzophenonesta päästiin eroon (kemiallinen uv-suoja)!

Kaikki kynsilakat ovat vegaanisia ja lasipullojen korkit ovat saarnipuuta. Päälle on poltettu Bohon logo ja en koskaan lakkaa ihastelemasta näitä puukorkkeja.

Tänään on tämän kokoelman ensimmäisen kolmikon esittely.



Dream 062:

Kaunis lämminsävyinen keskinude, jossa on seassa mikroglitteriä. Auringossa mikroglitter heijastaa mm. punaista sävyä.


Palvelee koostumukseltaan yhtä hyvin kuin 7- ja 8-free-lakat eli hyvää kunnon Bohon laatua. Kuivaa suhteellisen nopeasti.


Sävy on todella hyvä ja sopii varmasti useimmille ihosävyille.


Nude on ajaton ja aina tyylikäs. Toimii joka tilanteessa, kuten häissä, hautajaisissa, ristiäisissä, arjessa tai vaikka poikaystävän vanhempia ensi kertaa tavatessa.  Jos missään yhteydessä miettii minkä väriset kynnet johonkin tilaisuuteen sopisi, varma valinta on nude.


Mielestäni todella kiva nude, oikein silmä lepää. Ei kannata ihmetellä jos lakka raidoittuu ensimmäisellä kerroksella (sama pätee näihin kaikkiin lakkoihin). Lakkaa ei saa koskaan tuomita ensimmäisen kerroksen jälkeen. Toinen kerros nimitäin tasoittaa värin. Siistiin ja pitkäkestoiseen tulokseen aina myös alus-ja päällyslakka.

Light 063:

Hento, erittäin vaalea puuterinen roosa.


Tämä oli kolmikon työstettävin sävy. Lakka on paksua ja pigmenttistä. Hieman ohuempaa lakkaa olisi ollut helpompi käsitellä. Tasoittuu kuitenkin itsekseen, vaikka onkin paksuhkoa. Osaan lakkasin kaksi kerrosta, joihinkin kolme. On eri asia lakata pitkiä kynsiä kuvia varten kuin lyhyempiä normiarkeen. Paras tekniikka oli lakata melko nopeasti kevyin siveltimenvedoin.


Työ tekijäänsä kiittää. Todella hempukka.


Sama suhteellisen nopea kuivuvuus kuin kaikilla näillä kolmella lakalla.


Tosi kiva vaalea roosaan sävytetty väri. Herkkä ja söötti.

Pure 064:

Tätä odotin eniten testiin. Valkoiset lakat ovat vaikeita valmistaa (pigmenttisyys on usein huono ja vaatii useita kerroksia raidoittuessaan), mutta tämä suoriutui 10-free koostumuksella samoin kuin muut valkoiset normilakat eli todella hyvä lakka.

Sävy on kermanvaalea ja tämmöinen sävy on ihana kesällä kun iho on hieman päivettynyt.


Kermaa-nam!


Valkoisissa kynsissä vaan on sitä jotain ja tämä kermasävy on herkullinen.
Osaan lakkasin kaksi kerrosta, joihinkin kolme. Huomasin oikeaa kättä lakatessa hyvin, miten kuvia varten nyvertää ja lakkaa huolellisesti mutta kun kyseessä ei ole kuvauskäsi, selvisin kaikista kynsistä kahdella kerroksella.


Sama hyvä kuivuvuus kuin edeltäjillään. 


Tällä kauniilla luonnonvalkoisella saa kynnet, jotka huomataan-hyvällä tavalla. Väri on lämminhenkinen, joten kontrasti ei ole niin silmiinpistävä kuin kylmän valkoisella. Sävy jäi kynsilleni ja huomaan välillä tuijottavani kynsiäni, etenkin hieman hämärämmässä valossa. Niin käy kun on mieleinen lakka <3

Kestotestiä en ole vielä ehtinyt tehdä. Sain lakat postausta edellisenä päivänä ja kuvasin kaikki samoin tein. Kynsille jäi tämä viimeinen lakka ja tämän kanssa voidaan sitten seuraavaa postausta varten kokeilla kestävyyttä. Voin sanoa että vaikuttaa kyllä hyvälle. 

Käteni ja kynsinauhat ovat nyt harvinaisen kuivat. Lienee seurausta mökkihommista. Eipä hätää, uskon että tämä uusi Beauty Gardenin kehäkukkakäsivoide hoitaa tilanteen pian normaaliksi. Eipä paljon söpömpää näkyä voi olla kuin nämä Beauty Gardenin purnukat.


Näistä kolmesta lakasta tuli laadukas vaikutelma ja odotan mielenkiinnolla loppujen lakkaamista. Lakoissa on loistava hinta/laatusuhde ja tämä 10-free on erittäin tervetullut uutuus markkinoille. On tulossa nudea, kultaglitteriä ja kellertävää vaaleaa banaania. Aluksi kuvien perusteella luulin että kokoelman lakoissa olisi vähemmän värivaihteluita, kuin mitä näissä on. Kaikki ovat ihan erilaisia.  Ensi viikolla kirjoitan kokoelman kolmesta muusta sävystä ja kerron miten lakka on kestänyt. Siis stay tuned:
- Bloglovin´ (nappi postauksen alkupuolella sivussa)
- Sähköpostipäivitysilmoitukset voi tilata tältä sivulta oikealta sivusta
- Ilmoittaudu lukijaksi Bloggerin kautta sivun oikealta puolelta

Innostuitko jo kun saimme 10-free-koostumuksen käsille, vai pitäisikö sanoa kynsille...?

Linkki kokoelman toiseen osaan tässä.

Liberty Island-kokoelma on tällä hetkellä saatavilla joistakin pienemmistä luonnonkosmetiikkaa myyvistä liikkeistä ja Nudgesta. Ruohonjuureen lakat tulevat hieman myöhemmin.


Bohoa tuo maahan 4Dream Ky, jolta tuotteet saatu.














sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kynsilakkamaailman kuohunnan keskiössä-PP:n uusi Cozy ja vilaus Dandelionista


Kynsilakkamaailma kohisee-Picture Polish on julkaissut uudet yhteistyölakat! Ja tikkana mukana kahmimassa, kuinkas muutenkaan...


Itse asiassa näyttää Instan ja Facebookin ryhmissä että Cozy on jäänyt vähimmälle huomiolle. Se taas oli itselleni ensimmäinen, joka kiinnitti huomioni. Lienee siksi, että keltainen on nyt himoitsemani väri ja tämä keltavihreä sävy holohituloilla oli täysin makuuni juuri tällä hetkellä.


Suunnittelijan mukaan lakassa tuntee olonsa mukavaksi (="cozy") oli sitten villapaita päällä tai jätskitötterö kädessä. Sävy sopii jokaiseen olotilaan. Voin yhtyä mielipiteeseen sävyn osalta.


Todella uniikki sävy ja mukana vielä holohitulaa. Tosin holo tarvitsee vahvan valaistuksen näkyäkseen. Sävy on hieman "likainen" ja siten uniikki. Tulee mieleen sinappi, jossa on epämääräinen sävy. Tämähän ei  ole sinapin värinen mutta semmoinen epämääräisen värinen-hyvin selitetty, vai mitä :D  Varmasti mielipiteitä jakava värisävy.
Makrokuva auringossa:


Huomasin heti PP:n Instavideoissa että uusissa julkaisuissa kaikkien lakkojen koostumukset näyttivät olevan ohuita. Ja näin on ainakin Cozyn ja Dandelionin kanssa. Kumpiakin lakkasin kolme kerrosta. Kuivamiseen tuntui menevän tavallista enemmän aikaa. Syy saattaa olla myös ilmankosteudessa. Koko juhannus on satanut, paistanut tai molempia yhtäaikaa ja meillä ilmakosteus näytti jossain vaiheessa jopa 75%! Kosteutta on vieläkin. Pikakuivattaja oli siis tarpeen.


Kokonaan Cozy:llä lakatuna oli paljon kivempi versio, kun siten kun yritin alkaa koristelemaan. Väri oli niin viehättävä, ettei siihen olisi saanut puuttua. Ja toteutuskaan ei nyt sitten mennyt ihan putkeen. No, täytyy vissiin olla yli-ihminen tai Sveta Sanders jos aina menee putkeen.


Vaihdoin nimettömään Dandelion:in ja keskisormeen käytin Essencen kynsiteippejä raitoihin. Täytyy sanoa että oli kyllä harvinaisen huonot teipit. Suurin osa tarroista oli käyttökelvottomia koska ne irtosivat ilman liimapintaa. Töpöttelin meikkisienellä väriä raitoihin. Ja jotainhan oli saatava yhdistämään nämä skitlettekynnet toisiinsa. Leimasin mustalla muutaman etäisesti voikukkaa muistuttavan kuvion ja yhden keltaisella Konadin m31-laatasta. Dandelion on muuten huomattavasti nätimpi väri luonnossa kuin swatch-kuvissa. Paljon hitulaa ja sävy on kirkkaampi mielestäni kuin kuvissa.

Todetaan siis että yksinkertaisuus olisi ollut valttia. Mutta syy miksi ei voinut olla yhdistämättä kahta lakkaa:


Kun on Cozy, Dandelion, Haven ja Tasha uusista julkaisuista ja kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä muodostavat loistavat parit, olihan niitä käytettävä.

Clouds jäi hankkimatta koska viime julkaisuista minulla on Surf, joka on täysin samaa värimaailmaa mutta on puhdas creme ja hyvin pigmenttinen. Embrace duo on kysymysmerkillä. Niitä on rajoitettu määrä, joten jos kauan miettii, jää nuolemaan näppejään. Ehkäpä näin käy tai taisi jo käydä? Svetan kynsillä tietenkään mikään ei koskaan näytä muulta kuin täydelliseltä mutta itselleni jäi hieman pliisu vaikutelma. Kaunishan sekin on, ei siinä mitään. Ei vain satu olemaan sitä värimaailmaa joka tällä hetkellä innostaa itseäni henkilökohtaisesti. Ja huulipunan sävy näyttää sellaiselta, joka vetää omilla huulillani sinertäväksi ja ei välttämättä ole mairitteleva keltapohjaisella iholla.

Samalla kun lakkasin sormenkynsiä, oli Haven tungettava varpaisiin.


Näihin tulee vielä azteekkiaiheiset siirtokuvat.

Itse kuulun näihin etuoikeutettuihin, jolle CesarsShop on vain viiden ratikkapysäkin päässä. Lakat mukaan ja äkkiä lakkaamaan. Ihan paniikki iskee. Mutta se kertoo siitä että merkissä on sitä jotain, samaan ei moni merkki pysty. (Paniikki olikin perusteltua koska lakat ovat liikkuneet Cesarsista ulos vauhdilla)

Entäs sinä- ostitko/ostatko/mietitkö vielä vai eikö vaan napannut? (Itselläni tuo vika vaihtoehto oli täysin poissuljettu)

Ai niin. On tässä itse asiassa ihan uutisiakin kerrottavana omasta elämästäni. Pääsin nimittäin opiskelemaan! Ensimmäistä kertaa lähden opiskelemaan sillä mentaliteetilla että tämä voisi olla nyt se viimeinen ja oma ammattini eli oikeasti minun juttuni. Pääsin Helsinkiin opiskelemaan yhteisöpedagokiksi ja suuntautumisena on työyhteisön kehittäjä. Tämä suuntaus järjestetään ensimmäistä kertaa ja hakijoita riitti. Ihan hirvitti pääsykokeissa että onko ikinä mahdollista päästä sisään. Kyseessä on monimuotototeutus ja alakohtaisesta työkokemuksesta ja järjestötyöstä sai työkokemuspisteitä ja tätä kautta tutkinto on 2 1/2v eli vuoden tavallista päivätoteutusta lyhempi. Kuukaudessa ei tule montaa lähipäivää ja toinen vaihtoehtoni oli yhteisöpedagogi eri suuntautumisella Nurmijärvellä mutta kulkeminen olisi ollut hankalaa. 
Ihanaa että kävi näin! 

Viime elokuussa kävi työtapaturma, jonka seurauksena en voi enää jatkaa entisessä ammatissani. Olkapäästä oli 10v aiemmin revennyt jänne ja nyt sitten uudestaan. Uudelleenkoulutus oli siis ikäänkuin pakollinen mutta helpotus, koska en viihtynyt edellisessä ammatissani. Ja löysin sekä vielä pääsin haluamalleni alalle. Kouluttaminen, kurssittaminen, kehitäminen ym. on minun alaani. Asioilla on tapana järjestyä ja se pitäisi muistaa aina, eikä huolehtia etukäteen. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja lisää lakkaa!




 
 



keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Vinkkejä Juhannussaunaan-luonnonkosmetiikkaa ja itse kerättyjä kasveja

Se olisi Juhannus ja tyypilliset juhannuskelit. Helteitä ei todella ole tiedossa, joten juhannussauna on hyvin mukava ja lämmin osa juhannusta ja ihana tilaisuus rentoutua sekä hoitaa itseään.


Itse aion valmistautua juhannussaunaan keräämällä kasveja samalla kun teen vihdan. Minulle se on vihta, ei vasta. Tästä voidaan varmaan keskustella paljonkin ja itse asiassa sana vihta esiintyy kielessämme jo vuonna 1702. Jos haluat lukea vihta vs vasta ja historiaa, tässä linkki josta selviää lisää.

Meillä on perinteinen puusauna mökillä ja tulen sytyttäminen ja ruokkiminen on sitten ihanaa. Se tuoksu ja fiilis on jotain ihan omaansa. Peseytyminen tapahtuu vatien avulla ja kuuma vesi lämmitetään omalla tulipesällä. Ei siis modernia suihkua.


Ensin tietenkin kastelen ja pesen koko kropan ennen saunaan menoa. Essen kuuri on vielä muutaman viikon päässä kolmesta kuukaudesta, joka on hoidon minimimäärä ja meikit poistan Sensitive Cleanserilla. Luultavasti otan mökille pullosta pikkupurkkiin muutaman pumppauksen verran puhdistusainetta, jotta ei tarvitse raahata koko 200ml:n lasipulloa mökille. Tai sitten voi olla että lähden mökille täysin ilman kasvomeikkiä. Saunaan laitan kasvoille Evolven Radiant Glow Mask:in. Laitan isosta purkista sopivan annoksen tähän matkakoon tyhjään ja putsattuun purkkiin. 
Saunassa aion liottaa vihtaa löylyvedessä ja heitellä löylyt.


Aion ottaa saunaan toisen vadin jalkakylpyä varten. Kylpyveteen liotan Cime:n Magnificent Mandarin aromaterapeuttisia ruususuolakuorinta- ja kylpyrakeita. Voi kun voisin lähettää teille tuoksua. Avasin juuri purkin kuvausta varten ja tuoksu leijuu ihanasti vielä tuoksumuistoissani. Aion lorauttaa jalkakylpyveteen myös öljyä, joko tätä Cimen kuivaöljyä tai manteli- tai muuta öljyä. Pihalta aion kerätä piharatamoa, poimulehteä, kuusenkerkkiä ja siankärsämöä, jotka silppuan jalkakylpyveteen. Tuoreita kasveja voi laittaa n. 1 1/2 dl/litraan vettä.  Otan myös mukaan kuvissa näkyviä kuivattuja kehäkukanlehtiä jalkakylpyä varten. Mikäli sinulla ei ole Cimen suolaa, voit käyttää jodioimatonta suolaa tai Epsomin suolaa ja mukaan voi lisätä eteerisiä öljyjä halutessaan.

Hyvän vihdonnan jälkeen kun löylynsietokyky ei enää kestä, siirryn pesupuolelle ja jätän vihdan löylykiuluun hautumaan. On aika raspata jalat kunnolla ja kuoria kasvot. Radiant Glow Mask:issa on mukana kuorintarakeet, joten ne ovat jo valmiiksi kasvoilla.


Hiukset pesen Evolven matkakokoisella Superfood Shine Sampoolla, joka on hyvä ja ravitseva shampoo. Hoitoaineeksi valikoituu tämä Madaran erittäin tehokas Nourish and Repair-hoitoaine. Se on jo niin lopussa että toivon ettei pakkausta enää tarvitse tuoda kotiin (tosin roskat tuomme aina takaisin lajiteltavaksi Helsinkiin, biojäte jää kompostiin). Hoitoaineessa on nähtävissä kissan hampaanjäljet, arvaan kyllä hyvin kumpi on kyseessä. Toinen nimittäin on luonteeltaan varsinainen järsijä. Viimeisen hiusten huuhtelun teen löylyvedellä, jossa vihta on lionnut. Koivu tekee hyvää hiuksille.


Vartalon pesuun sopii hyvin matkakokoinen Dr Bonnersin Castille-saippua, joka itselläni on ruusuntuoksuisena matkakokona. Se soveltuu reissussa myös mukavasti käsien pesuun. Levitän ja vaahdotan Ecotoolsin pesukintaalla, jolloin pintaverenkierto saa lisähuutia.

Vartalon aion kuoria Cime:n kuivaöljyllä, johon sekoitan suolarakeita. Sillä on ihana kuoria aivan kaikkialta (paitsi kasvoilta) ja iho jää pehmeäksi, eikä enää edes tarvitse lisäkosteutusta saunan jälkeen.

Pesujen ja kuivauksen jälkeen on kasvojen kosteutuksen aika.


Ensimmäinen askel on Essen rooibos-pitoinen Toner-kasvovesi. Poikkean tavallisesta ihonhoitorutiinista hieman, jotta saan kevyemmän laukun mukaan eli loppu kasvojen hoito tapahtuu Evolven matkakokoisella Hyaluronihapposeerumilla ja Essen Sensitive seerumilla.


Ja koska viime viikonloppuna tuli esimakua hyttysistä ja sai todeta että niitä on valtavasti, on mukaan pakattava sitronellan eteeristä öljyä öttiäisiä karkoittamaan. Sekoitan sitä Cimen kuivaöljyyn tai porkkanaiuuteöljyyn, jota laitan potentiaalisiin hyttystenpuremapaikkoihin.


Cime:n ensiapuvoide 29° n -81° e on myös ehdoton juhannustuote. Ensinnäkin sillä on ihana voidella jalat saunan jälkeen ja saada viilentävä tunne sekä  jos hyttyset pääsevät pistämään, voide on nimensä mukaisesti ensiapuvoide lähes kaikkeen, esim. hyönteisten pistoihin. Tai jos vaikka selkä jumittaa perennapenkin kitkemisen jälkeen, voide auttaa. Tuotteen vuoriston karaistuneet ja ravinnerikkaat yrtit todella auttavat vaivaan kuin vaivaan.


Otan mukaan myös oliivi- ja rypsiluomuöljyihin uuttamaani porkkanaöljyä, johon voi tarpeen tullen lisäillä sitronellaa tai jos kasvot tuntuvat tarvitsevan lisäkosteutusta, porkkanan ja öljyjen yhdistelmä on ravintorikas kosteuttaja.

Saunan jälkeen alkaa We Love the Planet:in soodattoman ja hajustamattoman deodorantin kokeilu. Odotan tätä mielenkiinnolla. Täysin tuoksuton tuote ei ole vaan siinä on mukava makeahko ja luonnollinen tuoksu raaka-aineista. Jotenkin olen aivan ihastunut tähän metallipurnukkaan...


Muuta pakollista pakattavaa on aurinkovoiteet, vaikka kovin aurinkoista keliä ei ole luvassa.


Viime viikonloppuna keräsin mökiltä poimulehtiä, voikukkia, piharatamoa, kuusenkerkkiä ja paperikassillisen nokkosta. Kuusenkerkät pakastin ja niitä kerätessä täytyy muistaa että on oltava maanomistajan lupa. Nämä kuuset kuuluvat tontillemme. Nokkoset huuhdoin ja kuivatan niitä edelleenkin. Tarkoitus on syödä ne. Niistä saa rautaa ja vitamiineja. Voikukat uutan öljyyn , samoin piharatamon ja poimulehdet. Näistä voi sitten tehdä voiteita tai kun osan säästää kuivattuna, niistä voi tehdä voiteiden vesipohjia niin että yrtit hauduttaa voiteessa käytettävässä nesteessä. Näköjään aika meni pian. Nimittäin tuntuu ettei ole kauaa kun viime kesänä keräsin kasveja.

Tänään kuvausalustana toimi uudehko hamam-pyyhkeeni.


Koko on ihanteellinen eli 180 x 90 cm, joten se on kätevä pyyhe, johon voi oikein kääriytyä, käyttää picnic-alustana tai matkalla aurinkotuolin alustana. Materiaali on ohutta ja menee pieneen tilaan. Pyyhe on 100% puuvillaa ja oikein mukava sekä imukykyinen. Taisin hurahtaa tähän(kin) juttuun.

Toivottelen siis kaikille hyvää Juhannusta! Omani menee rauhallisissa merkeissä ja luonnon ääressä. Nauttikaa ja pitäkää itsestänne huolta! Ja sinkut muistavat laittaa tyynynsä alle yhdeksästä heinästä sidotun seppeleen, niin näkee unessa tulevan puolisonsa ;)

Mitkä ovat teidän juhannussaunatuotteitanne?

Käy tykkäämässä blogini uudesta Facebook-sivusta ja sitä kautta voit myös seurata päivityksiä. Linkki tässä!















tiistai 20. kesäkuuta 2017

Leimausta holopulverilla


Täytyi tätäkin sitten kokeilla ja onneksi kokeilin. Holopulverilla leimaamisen tekniikassa on vielä hieman hiomisen varaa mutta pääsin hyvään alkuun!

Aluksi oli tarkoitus kirjoittaa tästä ihanasta Glisten & Glow:n lineaarisesta hololakasta. Olin himoiten tuijotellut pidempään Rasberry Margaritaa ja eihän se himo laantunut. Ei varsinkaan silloin, kun poistin yhtä kokeilua tehdessä yhdestä kynnestä lakkauksen ja lakkasin tilalle viime kesänä ostamaani saman valmistajan kultaista Tequila Sunrisea. Nämä holot ovat kyllä mahtavia ilmestyksiä. Viime kesänä ostin kaksi Glisten & Glown holoa ja pitäisikö tästä tehdä perinne? Nimittäin olisi toinenkin himotus...

Lakkasin mökillä kynnet ja kuvamateriaaliksi jäi ainoastaan pikalakkauksen kännykkäkuva. 

Rhodo kukki mökillä ensimmäistä kertaa juuri sopivasti sopien uuteen lakkaani.


Tällä hetkellä oli pilvinen päivä, joten ihanaa lineaarista heijastusta ei tästä tule ilmi. Kesänraikkaasta sävystä saa kyllä käsityksen.

Ja sitten se idea vain iski. Päätin leimata holopulverilla. Ensin tasoittelin stampperin pinnan holopulverilla:


Sitten normaalisti leimalakka laatalle ja kuva kynnelle. Ensin käytin Konadin mustaa, mutta tulos oli parempi kun vaihdoin Konadin vaaleansiniseen leimalakkaan. Tässä kohtaa myös vaihdoin nimettömän ja keskisormen lakan NCLA:n uuteen Lakodomin kanssa suunniteltuun Volgaan, joka on todella pigmenttinen ja kaikin puolin hyvin käyttäytyvä holo. Yksi kerros riitti. Halusin saada leiman paremmin esiin ja tumma pinta mahdollisti sen.


Laattana toimi BCN-012 ja koodin yläpuolella oleva kuva tuli Volgan päälle.


Muut sormet leimasin BP-109-laatalla. Juuri isot ja syvään uuretut kuviot toimivat tässä touhussa. Kokeilin hienommaksi kaiverrettua ei niin imartelevin tuloksin.

Vasemmassa kädessä annoin leimauslakan kuivua ja sen jälkeen pyyhin talouspaperilla ylimääräisiä holoja pois ja kiillottelin sormella. Oikean käden kohdalla huomasin että saa paremman tuloksen kun alkaa saman tien kiillottamaan ja poistamaan ylimääräistä pulveria.

Oikea nimetön:


Holopulverina käytin CesarsShopin myymää Super Hologram-pulveria.

Ihan mielenkiintoiset kynnet. Tätä täytyy kokeilla uudestaan. Kynsilakkoja käyttäessä pulvereiden kanssa on lisättävä päällyslakaksi vesipohjaista aluslakkaa Unt:ia peiliefektin säilyttämiseksi ja vasta sen jälkeen lisätään päällyslakka. Muut kokeilemani vesipohjaiset lakat eivät ole toimineet kovinkaan hyvin, joten Unt on ehdottomasti valintani.


Kokeilin myös leimata nin että levitin pulverin laatalle ja sitten lakan mutta itse sain näin stampperiin pulverin lisäämällä homman toimimaan paremmin. Tässä oli melko sama onko stampperi läpinäkyvä vai ei, koska pulverikerroksen vuoksi kynttä ei oikein nää ja välillä tuli yllätyksenä mihin kohtaan kynttä leima oikein tulikaan. Ensi kerralla täytyy suunnitella kunnolla mitä leimoja käyttää ja miten sommittelee, nyt lähinnä vain aloitin ja sitten täydentelin puhtaasta mielenkiinnosta millaista on leimata holopulverilla. Kenttä on myös rajaton; voi leimata kromipulverilla tai Magic shifting Powdereilla. Vautsi. Tulevaisuudessa riittää askartelua.

Kiinnostava tekniikka-kiinnostaako sinuakin?


 






keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Hyntin Pop up Stockmannilla tänään ja huomenna sekä alevinkit luonnonkosmetiikkapuolelta

Naturellelta tuli sähköpostia että Hynt Beautyn perustaja Meryl Marshall on Stockmannin pop up-pisteessä esittelemässä tuotteitaan. Huomenna 15.6. on vielä mahdollisuus tavata tämä mukava lady Helsingin Stockmannilla klo 10-12. Piste on toki auki myöhempäänkin.


Aluksi oli hieman vaikea löytää pistettä, kutsussa kun luki että se on ensimmäisessä kerroksessa mutta kerroshan on laaja. Kävelin ensin luonnonkosmetiikkapuolen suuntaan mutta matkalla sain henkilökunnalta ohjeistusta että se on tavallisen kosmetiikan puolella. Jos joku aikoo pisteelle, se löytyy Macin edestä ja korupuolen läheltä.

Oli todella kiva päästä näkemään tuotteet livenä. Netistä ei saa sitä tuntumaa luomivärien tai huulipunien koostumuksesta, mitä voi tuntea ja nähdä paikan päällä.


Ja olihan näitä kiva ihailla. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani oli Hyntin peiteväri. Se osoittautui erityisen pigmenttiseksi ja antoi todella pysyvän vaikutelman. Veikkaan että tästä tulee minun juttuni. Kaiken lisäksi pinta jää mattaiseksi ja tuntuma oli sellainen että luulen siitä tulevan paras luonnonkosmetiikan luomivärin  pohjustajani. Kirjoittelen kokemuksia sitten testauksen jälkeen. Peitevoide oli tarjouksessa 23€ normaalihinnan ollessa 29€.

Luomivärit olivat niin samettisia, etten luultavasti ole koskaan muissa tuotesarjoissa törmännyt tällaiseen. Pigmentti oli aivan omaa luokkaansa. Kun luomiväriä laittoi sormenpällä kämmenselälle, ei se enää lähtenyt sormenpäästä pois. Täytyy pitää mielessä. Sopii varmasti loistavasti myös silmien rajaukseen pigmenttisyytensä ja pysyvyytensä vuoksi. Saatavilla sinkkunappien lisäksi oli kolmen värin paletteja.

Huulipunat olivat hyvän oloisia.  




En kuitenkaan sortunut ostamaan huulipunaa, koska kekkasi toisen, josta myöhempänä. Huulikiillot eivät ole niinkään minun juttuni, joten se puoli jäi testaamatta. Etsin aina mahdolisimman kestäviä huulipunia, koska haluan punauksen olevan kunnossa eikä lisäily pitkin päivää innosta.


Tiukan geelimäisiä kulmavärejä oli kahta ruskeaa sekä musta ja ne sopivat myös silmien rajaukseen.

Tietysti löytyi puutereita, high lightereita, poskipunia, siveltimiä, ripsaria, silmänrajauskyniä ym. ja suuri osa alehinnalla. Toisen kuvan oikeassa yläreunassa on Discovery kit, joka maksoi 39€ sisältäen peiteaineen, viimeistelypuuterin, high lighterin ja siveltimen. Setti oli valitettavasti minun väreissäni loppuunmyyty. Kiinnostava oli kasvojen aurinkosuojaseerumi SPF 30, mutta sekin oli myyty loppuun. Tuntuma oli silkkinen ja levittyvyys aivan loistava, joten tällaista laittaisi mielellään kasvomeikin alle. Sain pienen testeripurkin tästä aineesta ja sitä saa sitten ostettua Naturellesta, jos siihen päätyy. Ihastuin kyllä aurinkosuojaan sen tuoksun, tuntuman ja levittyvyyden vuoksi.


Taustalla näkyy Tata Harperin tuotteita koska hieman aiemmin sarjan edustaja oli esittelemässä tuotteitaan.  Tatat eivät minulle käy vahvojen eteeristen öljyjen vuoksi mutta olen katsellut voidemaista korostusväriä. Pidän voidemaisista poskipunista, korostus- ja varjostustuotteista. Ne on helppo levittää ja pysyvät huomattavasti paremmin yleensäottaen kuin puuterimaiset. Voidemainen korostustuote oli niin vaalea, ettei se käy kesäiholleni. Kuitenkin poskipunissa oli ihana persikkasävy, jonka veikkaan jossakin vaiheessa päätyvän meikkipussiini. Kyseessähän ei siis ole pelkkä voidemainen poskipuna vaan tuotteet käyvät myös huulille.


Tata Harperin kesäpinkki huulipuna oli ihana, mutta järki käteen. Huulillani oli juuri lähes saman sävyinen Zuii.


Koska paikalla oli Naturellen muutakin valikoimaa, ihailin Tabithan hiustuotteita. Näissä oli huumaavia tuoksuja. Ostin kokeeksi ja reissuun Organic 4 in 1 Conditioner:in tuoksuna Amber Rose. Tuotetta voi käyttää poishuuhdeltavana hoitoaineena, pesun jälkeen hiusten latvojen hoitoon, sillä voi kosteuttaa hiuspohjaa tai muotoilla kampausta. 60ml:n purkki oli tarjouksessa 10€. Odotan mielenkiinnolla mitä tämä ruusun, geraniumin, kamomillan ja ylan ylangin tuoksuinen hyvin rikkaan oloinen hoito tekee hiuksilleni. 


Myös Plant Apothecary oli edustettuna, mutta yritin sivuuttaa mahdollisimman nopeasti houkuttelevat suihkugeelit.

Niin- minähän olen huulipuna-addikti. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Teenkin hyvin rankasti töitä (siis henkisesti), etten hamstraa saman sävyisiä huulipunia, koska eivät ne säily loputtomiin ja kun on kaksi lähes samaa sävyä, käy automaattisesti niin että toinen sitten jää huomattavasti vähemmälle käytölle. Ehkä siis ei vielä tarvitse liittyä anynyymeihin huulipuna-addikteihin, jonkun verran toivoa vielä on...


Katsokaa miten kaunis hylly ja tuotteet! Iih-en ehkä kestä! 


Laatu tuntui kädelle swatchattuna erittäin lupaavalta. Mikäli kiinnostaa nähdä sävyvalikoima, löydät sen tästä linkistä.

Niin kauniita kultaisia pakkauksia ja ihanat kierrätyskartonkiset kolmiomaiset paketit. Oijoi <3  

Oma punani löytyi kuitenkin ilmeisen uusista tuotteista, koska niitä ei löydy edes Naturellen sivuilta.


Ostin tällaisen Natural Lip Crayon:in sävyssä Keen, joka on oranssi.  Hinta oli 32€ ja laatu jotain aivan mieletöntä! Puna oli suhteellisen kuivan oloinen matta ja pigmenttiä riittää vaikka pieneen keskikokoiseen kylään. Tai tässä tapauksessa kyläläisten huulille. Odotan mielenkiinnolla yhteistä taivaltamme. Uskon että tarinamme on sangen menestyksekäs.

Ooh-ihonhoitoöljyille oli oma hyllynsä.



Alelappuja kaikkialla. Vastustamatonta, mutta öljyvarastoni on ihan hyvässä kunnossa.

Kaikenlaista oli siis saatu mahtumaan tähän pop up-tapahtumaan. Kumpa tällaisia olisi useammin! On aina niin mielenkiintoista saada tutustua tuotteisiin paikan päällä.

Ostokseni maksettua ajattelin että nyt on parempi olla vierailematta luonnonkosmetiikan osastolla. No, jotenkin kuitenkin löysin itseni sieltä. 



Treat Collectionin lakat olivat ihan kivassa alessa 14,90€. Pidän sarjan pikakuivattavasta lakasta mutta sitäpä ei paikalla näkynyt, kuten ei myyjääkään. Kliks-15€ säästetty.


Beuty Blenderit olivat 15,50€ eli sellaista tarvitsevalle säästöä tulee 4€. 

JA SITTEN:

Tästä jäi kuva ottamatta. Foreo Luna Play oli 29€ eli -10€ normaalihinnasta. Tuote on kummitellut mielessäni pitkään, mutta koska se olisi pitänyt tilata verkosta, houkutus ei ole koskaan kasvanut ylitsepääsemättömäksi. Nyt kun pääsin hipeilöimään näitä ja puhdistuspään silikoni oli niin pehmeää hetulaa, päätin että nyt kokeillaan. Jos laite ei ole vielä jollekin tuttu, niin kyseessä on silikoninen värähtelevä harja, joka lupaa tehopuhdistaa ihon meikistä. Kasvohierontakaan ei ole pahitteeksi. Tämä malli on kokeilukäyttöön. Tuote toimii 100 min yksittäisen käyttökerran ollessa minuutti ja sen jälkeen se päätyy siveltimenpesualustaksi, koska sitä ei voi ladata. Sitten on tehtävä päätös pitääkö puhdistajasta niin paljon että haluaa investoida suurempaan ja ladattavaan versioon. Katsotaan kuinka käy. Kirjoittelen kokemuksista laitetta käytettyäni.


Centifolian tuotteet olivat edullisia ja kunnon perhekokoja.


Puoli litraa misellivettä vain 7,90€ ja 400 ml:n vartalovoiteen saa hitaan 15,50. Katsoin kosteusvoiteen incin, eikä se hullummalta näyttänyt. Ecocert löytyy.


Organic Shop on edullista luonnonkosmetiikka. Joillakin tuotteilla ei ole sertifikaattia, joten jos on tarkka sertifioinneista eikä tiedä inceistä mitä mikin on, silloin ei kannata ostaa sertifioimatonta tuotetta.

Tästä hyllystä kaikki maksoivat 3-3,90€. Oikealla yläkulmassa shampoiden vieressä näkyy pönttömäinen body butter ja se ei ole ollenkaan luonnonkosmetiikkaa. Sisältää nimittäin akrylaatteja. En ole kyllä nähnyt niitä muualla kuin Stokkalla ja verkossa. 

 Tuo Aloe-käsivoide on lempparini.

Jos islantilainen Söley kiinnostaa, Stockmannilta niitä löytyy.


Stokka myy myös Weledaa ja niissäkin oli joitain tarjouksia. Ihonhoitorepertuaarini on suht kunnossa, niin en tutustunut niihin sen kummemmin, kunhan nuuskutin dödöä.

Kassalle mennessä huomasin että Stokkalla oli myös Urtekramin uusi Nordic Berries-sarja. Tämä on sinänsä mielenkiintoinen, koska mm. vartalovoiteessa on hyaluronihappoa.



Myös yksittäisiä tuotteita eri merkeistä, esim. Madara ja Mossa oli alennettu. Kaikki tarjoukset olivat kanta-asiakastarjouksia, joten on oltava ylimääräinen muoviläpyskä lompakossa voidakseen hyödyntää ne. Omani on aika huvittava tapaus. Kun menin naimisiin ja sukunimeni muuttui, Stokka huomaavaisesti lähetti uuden kortin, mutta hups sentään - se oli vanhentunut kuukautta aiemmin kun sain sen! En ole vieläkään saanut aikaiseksi vaihtaa sitä kun jonottaminen asiakaspalveluun ei tunnu hyödylliseltä ajankäytöltä.

Kotimatkalla Ruohonjuuren kautta kävi tuuri. Ysin ratikka tuli kerrankin heti. Se linja on niin säälittävä. Joskus saattaa mennä pitkiäkin aikoja ettei ratikkaa vain ilmesty ja sitten kun vihdoinkin siihen pääsee, se lähtee poikkeusreitille. Ja tätä ei tiedä kuin noin minuuttia ennen kuin pitää jäädä pois kyydistä, koska kuljettaja ei koskaan kuuluta sitä aiemmin. Onneksi omalla kohdallani poikkeusreitti tarkoittaa ainoastaan yhtä pysäkinväliä lisäkävelyä ja ratikoiden pysäkkivälit ovat lyhyitä. Ei siis ongelmaa, jos ei sada tai ole painavaa kannettavaa. 

Hakaniemen ja Kallion välimaastossa vaihtui kuljettaja ja uusi sai raportin toimimattomasta lippusysteemistä ja jostain muistakin vioista. En kuunnellut sen tarkemmin, koska luin blogeja kännykästä. Seuraavassa kurvissa kuului melkoista kolinaa ja kuljettaja raportoi radioon että hidastin meni rikki. Keskus totesi että ratikka pääsee kuitenkin Pasilaan. Sitten kuljettaja ja keskus alkoivat puhua ajotietokoneen rikkoutumisesta ja miten se pitää resetoida ja vaikka mistä muista vioista. Mietin kyllä että selviävätköhän kaikki matkustajat ja jalankulkijat hengissä. Tässä vaiheessa alkoi myös tuntua takapuolen alla inhottavalta. Miksi? No katso:


Edessäni seisoi mies ja kun hän vähän liikkui, huomasin että vastapäiselle penkille oli päässyt luultavasti joitakin eritteitä jommasta kummasta päästä. Jos jotain positiivista, niin on kyllä loistavaa että riskialttiit paikat merkitään, eikä tule todella inhottavia yllätyskokemuksia. Tai mistäs tietää vaikka jollekin olisi tullut ja siitä syystä lappu oli laitettu. Yksin ratikka on kyllä sellainen että siinä näkee koko suomalaisen elämän kirjon Länsisataman kaljanraahaajista alkaen. Jos siis tulet turistina Helsinkiin, suosittelen vetämään kärsimysrundin ysillä, niin olet nähnyt ja kokenut jo paljon. Olen kuullut että tällä linjalla on oma viharyhmänsä Facebookissakin :)

Nyt olen kuitenkin turvallisesti kotona ostoksieni kanssa.


Jos mietit minkä ihmeen miniharavan olen ostanut, niin se on työkalu poistamaan hiukset harjasta. Juuri aamulla mietin että miten ihmeessä saan luonnonharjani puhdistettua kunnolla ja toivottavasti vastaus on tässä.

Raportoin näistä tuotekokeiluista myöhemmin ja blogini luonnonkosmetiikkapuolella on tapahtumassa mahtavia juttuja. Odotan todella innolla uusia testijuttuja, joten olethan tilannut päivitykset, jotta et vaan missaa niitä? Avasin juuri Facebookiin tilin blogin nimellä Elämän ihastukset ja vihastukset (linkki TÄSSÄ). Käy tykkäämässä, laita kaveripyyntö ja seuraa! Postaan myös sinne linkin aina uudesta julkaisusta. Muut seuraamisvaihtoehdot ovat Bloglovin´, Blogger tai sähköpostipäivitykset.

Ihania kesäpäiviä! Ihan kamalaa miten nopeasti aika menee. Pian on jo juhannus!