sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Zuiin kukkaishuulipunat

Zuiin tarina alkoi kun australialaiset ammattilaismeikkaajat halusivat luoda sarjan, joka on mahdollisimman luonnonmukainen ja ammattilaisten vaatimuksen täyttävä. Zuii:n meikeissä käytetään väreinä paljon kukkaispigmenttejä.

Zuii kirjoittaakin sivuillaan "Sarjamme sydän ovat kukat. Valmistamme tuotteemme luomujasmiinin ja luomuruusun kukkien nupuista, luomukamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, kehäkukka-, avokado- ja jojobaöljyistä, appelsiinin kuoriöljystä, peltokortteen, nokkosen ja kuusaman kukkauutteista ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja."

Huulipunat ovat täynnä huulia helliviä öljyjä sekä ne sisältävät myös eteerisiä öljyjä. Koostumus on siis erittäin huuliystävällinen ja suositeltava rohtumiseen taipuville huulille. Tuoksu on ainakin omaan nenääni varsin miellyttävä.



Zuiin meikit ovat noin 95% luomua ja merkillä on BDIH/Cosmos-ja australialainen NASAA sertifiointi. Lisäksi sarjalla on Cruelty Free- ja vegan Frindly-statukset.

Zuii on nykyään helposti lähestyttävä sarja, ainakin meille kaupunkilaisille, koska sitä myydään Sokoksella, Ruhonjuuressa, PUR-hyvnvointikaupoissa ja lukuisilla muilla jälleenmyyjillä.


 Klassinen huulipunapuikko on hyvä valinta. Väriskaala on suhtellisen laaja ja värit ovat helposti lähestyttäviä. Tässä Organic Classic Lipstick sävyssä Coral red. Kuvasin kaikki sävyt ilman rajauskynää pelkilteen ja jopa ilman kasvomeikkiä.


Väri on tosi nätti. Pidän klassisesta punaisesta, joka kuitenkin taittaa hieman oranssiin. 
Kouluarvosanoina antaisin tälle:
- kestävyys 8/10
- huulituntuma 9/10
Incin ja värit löydät tästä.


 SheerLips Lipstick-valikoimassa on myös jopa 18 eri väriä. Tämä on viimeisin hommaamani sarjan huulipuna, koska Sheer-sana usein viittaa läpikuultavuuteen ja sitä kautta huonompaan pysyvyyteen. Ei olisi kannattanut antaa nimen hämätä, tässä on nimittäin ehdottomasti todella hyvä huulipuna. Omani on sävyä Fuchsia.


- kestävyys 9 1/2
- huulituntuma 10+
Incin ja värit löydät tästä.

Tämä huulipuna on mannaa huulille. Se tuntuu aivan ihanalle ja kosteutustehon suorastaan tuntee! Kerta kaikiaan löytö! Hommaan tästä sarjasta varmaankin lisää huulipunia. Ainahan kaikki sarjan tuotteet eivät ole veljeksiä keskenään eli monissa sarjoissa saman linjan tuotteissa voi olla eroja. Väri on myös ihanan raikas ja oikein kesäpuna! Kestävyys on huippuluokkaa! Toki tämä ei kestä lounassalaatin syömistä öljykastikkeella, mutta muuten työpäivän aikana ei ole tarvinnut lisätä kuin lounaan jälkeen, mikäli ei halua lisää tätä ihanaa tuntumaa hulille, kuten joskus minulla käy. Suosittelen!


Satin Lip Colour on applikaattorilla lisättävä huulipuna. Tavallisen kosmetiikan puolelta olen tottunut siihen, että applikaattoripunat ovat kestävimpiä ja suosin ennen niitä koska ne mahdollistavat tarkan levityksen. Mutta tämä meni kestävyydeltään kyllä aivan päälaelleen. Itselläni on väri Luscious.


Postauksen ensimmäistä kuvaa kuvatessa laitoin tämän huulille ja jo niiden muutaman ottamani kuvan aikana osa väristä katosi. En ole huulipunaa syövää tyyppiä eikä mikään koskettanut huuliani kuvatessa. 

Tälle siis:
- pysyvyys 6-/10
- huulituntuma 7/10
Incin ja värit löydät tästä.

Tämän sarjan punien kokeilu päättyi tähän mutta kaksi muuta huulipunaa ovat sellaisia, joista pidän kyllä paljon ja ostan jatkossakin. Muita Zuiin saatavilla olevia huulimeikkejä on rajauskynät ja huulikiillot. En ole huulikiiltojen ystävä, koska arvostan huulipunassa pysyvyyttä ja ettei sitä tarvitse lisäillä pitkin päivää. Huulikiilloilla on toki oma kannattajakuntansa.

Olen hommannut muitakin Zuiin meikkejä ja kirjoittelen niistä myöhemmin. Kuuluuko Zuii sinun meikkipussisi varustukseen?


Toinen kissoistani eli Hemmo ei ollut kuvauksista mielissään, kun hän olisi juuri silloin halunnut nukkua ruokapöydällä, jossa kuvasin :)




Satin Lip Colour saatu maahantuojalta.








4 kommenttia

  1. Mulla on Zuiin Lily huulipuna ja siinä on ihastuttava tuoksu sekä tuntu huulilla :)

    VastaaPoista
  2. Eli Sheer-sarjasta ja väri näyttää kyllä tosi nätiltä. Ehkäpä sitäKIN voisi kokeilla :D

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa tuo sheerlips sen verta hyvältä arvostelun perusteella, että käyn ostamassa ehdottomasti :) Kiitos siis arvosteluista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheerlips ainakin tässä värissä on ihan huippu että harkitsen ostavani lisää sarjan huulipunia. Kiva jos juttu auttoi huulipunan valinnassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3