tiistai 9. toukokuuta 2017

Funin uutuuksia metsästämässä mutta...

Fun Laquer julkaisi kesäkokoelmassaan kuusi uutta lakkaa ja olin tietenkin tarkastellut niitä ja miettinyt vaihtoehtoja. Harmaa Bacholerette Party kinnosti kuvissa eniten mutta livenä kuitenkin turkoosi Blue Lagoon. Mietin että se olisi kuitenkin ehkä kivoin kesäväri. Lila Grape Soda oli myös ihan potentiaalinen mutta kultainen Lady Boss oli myös nätti. Perinteisemmät ja ehkä upeimmat mielestäni ovat kuitenkin musta Black Diamond ja sininen Be Bold. Ne taas kiinnostavat varmasti toisena vuodenaikana. Vanhemmista puolestaan Royal Chapel on kiinnostanut jo pidempään.

MUTTA: joitakin FUNin värejä oli lopetettu. Ja yksi näistä oli Mistle Toe Kiss-holoversio. EIH! Sehän oli ilman muuta pelastettava kotiin. Miten ne näin hienoja, ihan parhaita lakkoja lopettavat? Kyseessä on joululakka vuodelta 2014 joka tuli nyt sitten minulle kesälakaksi 2017. Mahtava tapaus ja säkenöi sisälläkin ihan mielettömästi niin voi vaan kuvitella millainen tämä on auringossa.


Lakkasin kaksi kerrosta ja se peitti hyvin. Aluslakkana on Unt ja päällyslakkana on muutama kerros Essencen the gel-päällyslakkaa, koska se on paksuin päällyslakkani ja tavoittelin suht tasaista pintaa. 


Halusin lakan olevan ihailtavissa ja laitoin leimat valkoisella MoYou Londonilla vain nimettömään ja keskisormeen. Ei missään nimessä mitään liian peittävää.

Kesäksi varattiin lennot Sloveniaan ja käymme myös Kroatiassa ja se on laittanut katselemaan uusin silmin kivoja lomalakkoja. Tämä on täydellinen säkenöijä rannalla tai uima-altaalla, vaikka muka joululakka onkin.


Voisin hypettää tätä ihanuutta sivutolkulla, olen aivan höpsähtänyt tähän. Jos joku muukin tuntee ylitsepääsemätöntä kutkutusta, CesarsShoppiin jäi 1-2 kpl ja vain nopein/nopeimmat voivat lunastaa vielä tämän ihanuuden itselleen.


Muutenkin lakkahankinta meni suunniteltua hyvin erilaiseksi koska toinen kesäFUNini onkin sitten Holo Queen. Fuchsia ei ole ollut värejäni mutta kesällä se tulee olemaan. Joskus ikiajat sitten kun värianalyysit olivat pinnalla, minulle sanottiin että fuchsiaa tulisi käyttää isoilla pinnoilla ja juhlissa. Holo Queen lienee tarpeeksi juhlava.

FUN on muutenkin kiva lakkamerkki sen ollessa 5-free, cruelty free ja käsin tehty.

Turkoosi Blue Lagoon jäi kyllä vielä kutkuttelemaan. Täytyy vaan tehdä päätöksiä pian, koska lakkoja ei ole tilattu isoa varastoa. Ostaako vai eikö ostaa? Siinä vasta kysymys. Ostitko itse jotain?

Lopuksi todiste kännykkäkuvan muodossa että värejä tuli mietittyä ja huolella. Kuva ilman päällyslakkaa ja Holo Queenin ehdin ryntätä. Eikö turkoosi istu minulle aika kivasti kuitenkin vaikka kännykkäkamera vääristää ihonvärin punaiseksi ;)6 kommenttia

 1. Turkoosi näyttää kaikista kesäisimmältä noista. Mun toistaiseksi ainoa fun on King holo. Se on ihana, mutta nyt PP:t ja NCLA houkuttavat niin, että fun on jäänyt taka-alalle.

  Mitä tykkäät tuosta Untista? Onko se tilaamisen arvoinen? Isadoran peel offista en tykännyt..

  VastaaPoista
 2. Hyvä, lisää kannustusta että se turkoosi kuuluu mulle :) Sama täällä että FUN jäi taka-alalle näiden kaiken muun ohella mutta ei sen viehätys ole kuitenkaan kadonnut minnekään.Sarja alkaa olla niin iso että on jo vaikea valita. Ennen oli helpompaa kun valikoima oli pienempi.
  Unt on ihan eri sarjaa kuin Isadora. Se oli myös minun ensimmäinen peel off-aluslakkani ja käytin 1-2 kertaa kun oli niin huono. Unt kyllä kestää. Toki voi joskus käydä onnettomuus jos kynsi osuu pahasti johonkin mutta muuten kyllä kestää todella hyvin ja jotkut käyttävät aina ihan tavallisena aluslakkana. Suosittelen kokeilemaan, on se mielestäni tosi hyvä. Glitterlakkojen poisto on muuten niin tuskaa. Aluksi juuri Isadora-kokeilun jälkeen suhtauduin epäilevästi mutta Unt kyllä muutti käsityksen peel off-aluslakasta.

  VastaaPoista
 3. Turkoosi kyllä näyttäis sopivan sulle. Mua alko taas toi sun peukun rutattu lakka kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiva-lisää kannustusta turkoosiin 😍. Peukussa on tosiaan Holo Queen joka myös kotiutui siltä reissulta. Tykkäsin enemmän siitä kuin itse holoversiosta. Onhan tuossa jo säihkettä tarpeeksi. Varsinkin kun normisti tulee päällyslakka.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se turkoosi näyttää hyvältä! Mulla ei tätä ole mutta upeasti säkenöi ja leimat on ihan täydelliset lakan päälle <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Näinhän siinä kävi että turkoosi on nyt käsilaukussa matkalla kotiin 😀

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3