sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Testivoittaja mattalakka testattu!

Simply Nailogical testasi mattalakkoja ja kisa päättyi Essien Matt About You:n eduksi. Tässä linkki testivideoon. Olihan sitä kokeiltava. Kun muutin takaisin Suomeen, ei minulla ollut mattapäällyslakkaa ja etsiessäni satuin törmäämään Mavalan mattaan. Ja tietty ehkäpä oliko jo seuraava viikko kun PP:n mattalakka tuli markkinoille. Bad luck. Joka tapauksessa sitä ennen oli geelikynnet ja käytin niille tarkoitettua mattausta. Eli kovin suurella kokemuksen rintaäänellä mattalakoista en voi puhua.Lakkasin Picture Polishin mustalla kynnet. Se olikin aika vakuuttava näky ja väri kiilsi kauniisti HK-Girlin pällyslakan kanssa.


Saadakseni hyvän käsityksen Essien mattaustehosta, jätin ranskalaiset kärjet kiiltäviksi ja mattasin loput. 


Ja mattasihan se. Suorastaan silmissä. Heti kun mattapäällyslakan oli saanut kynsille, muutos näkyi. Oltiin siis tekemisissä todellisen mattalakan kanssa. Huomasin kyllä että paras tulos tulee kun saa lakan kerralla levitettyä, nimittäin toinen kerros saattoi aiheuttaa raidoittumista. Tosin tulos voi olla erilainen, jos odottaa välissä pidempään. Ja odottaminen olikin ilmeisesti tässä se juttu, nimittäin kun jatkoin lakkausta, olin välissä ottanut tuon kuvan. 

Sudin kärjet kummankin käden kolmesta sormesta matoiksi ja raidiottumia ei enää tullut. 

Vastakohtien kärjistämiseksi innostuin askartelemaan shattered glass-aksentit. Materiaali minulla on ollut jo kauan, en vaan ole saanut niistä ennen mitään aikaiseksi.Kiinnitin folionpalat vai pitäiskö sanoa sellofaaninpalat folioliimalla ja kärsivällisydellä. Kuvauskädestäni tuli se huonompi käsi. Enemmän tehdessä alkoi huomaamaan juttuja, joita kannatti tehdä tai olla tekemättä.
Shattered glassin wow-efekti tuli varsinaisesti esiin auringossa. Mahdoin olla typerän näköinen ratikassa sormiani väännellessä ja niitä tuijotellessa matkan taittuessa :D Auringonvalo muutti värejä ja peilasi hienosti. Ja ne sopivat hyvin yhteen matan ollessa kontrastina.
Alimmasta näkee osviittaa edes hieman auringonvalon annista.

Tietenkään tämäkään matta ei kestä käytössä käsien rasvausta ja kynsinauhaöljyjä kärsimättä eli rasva tuo jonkun verran kiiltoa. Niinhän se on kaikissa. Mutta varsin kelvollinen kaveri sille, joka etsii hyvää mattalakkaa. Odotan kyllä että Glisten & Glow:n mattapällyslakka tulee Suomeen. Pakko sitäkin on testata. Jostakin syystä Simply Nailogicalin video tavallaan kannusti tai oikeastaan pakotti etsimään eroja mattalakoista ja todella miettimään niiden eroja.

Onko kenellekään muulle käynyt samoin?
2 kommenttia

  1. Hyvän testin oot tehnyt. :) Mulle ei oo tullut mieleenkään, että olis niin surkeita mattapäällyslakkoja mitä tossa videolla näkyi. Mulla on joku lorealin ikivanha lakka, mutta se toimii ihan hyvin. Hakusessa on kyllä uusi, joten Essie meni ostoslistalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😃. Tosiaan video pisti ihmettelemään mattalakkojen laajaa skaalaa ja oli pakko kokeilla erilaisia. Mielenkiinnolla odotan että saa jonkun uuden testattavaksi ja ihmeteltyätäksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3