lauantai 7. tammikuuta 2017

Kauhugalleria: kun ei kuvaaminen onnistu-eikä muutenkaan mene ihan putkeen

Aloin innolla toteuttamaan uusia kynsiä. Ideana oli käyttää juuri postiluukusta tipahtaneita hologrammisia lumihiutalefolioita. Ja edellisenä päivänä satuin Lidlistä bongaamaan kansioihin renkaita-niitä reiänvahvistuksia-tiedättehän...? Joista saa tehtyä puolikuuvinyylejä. Kaikki siis samoihin kynsiin.

Holofolio oli ihanan kiiltelevää ja alle lakkasin FUNin Holowitchin. Folioiden kiinnitys menikin helposti mutta se lopputulos-eiiih! Ei miellyttänyt ollenkaan. Kiiltoa ihan liikaa ja liian tumma värimaailma. Ei muuten, mutta nyt on ollut liian paljon tummaa viime aikoina. Puolikuurajaukset Sharpiella ei mennet niin kuin Strömssössä. Enää en kyllä oikein edes jaksanut yrittääkään, kun tiesi ettei nyt tule millään tavalla mieleistä jälkeä.

Koska jälki ei ollut mieleinen, otin muutaman kuvan ennen kynsilakkojen poistoa. Mutta miksi tämäkin piti tallentaa, tai saati että julkaista? Ihmismieli on kummallinen. Joka tapauksessa koska en viitsinyt panostaa epämiellytävien lakkausten kuvaukseen, sain todella huonoja kuvia. Sormet sojottavat jokaiseen ilmansuuntaan ja kiillon vuoksi epätarkkoja kuvia oli aika moni.


Koittakaa toipua. Ihan hirveät.

Seuraavaksi pienen tauon jälkeen väänsin pitkän mielessä olleet ying ja yang-kynnet.
Idea oli aika selvä. Kaksi decalia, 2 leimaa ja katsotaan sitten peukaloa. Keskisormi ja nimetön oli tehtävä decaleina, kun samankokoisten ympyröiden maalaaminen molempien käsien kahteen kynteen itselleen on hieman hankalaa. Se, että sai kuivatettua 3 kerrosta PP:n valkoista decal-matolle vei aikansa. Ympyrät sai suht helposti suurin piirtein samanlaisiksi ja niiden värittely oli ihan hauskaa. Samaan aikaan lakkasin Essencen mustalla muut kynnet. 

Kiinnitin decalit ja edes intagram-videoissa se ei näytä helpolta, niin ei se ole yhtään helpompaa tosielämässäkään. Huonoiten meni kuvauskäden keskisormi, johon tuli mystinen lakkaryppy. Muuten kyllä onnistui, ei siinä mitään. Se on vain hieman aikaa vievää näpertelyä.

Tiesin, että laatta jossa on ying yang-kuviot, ei toimi. Päätin että sen on toimittava. Hyvästä päätöksestä huolimatta se ei toiminut. Neljästä leimasta kolme on tuplaleimattu. Luojan kiitos nykyään on hyvä läpinäkyvä leimasin, muutenhan touhusta ei olisi tullut yhtään mitään. Kyseessä oli joku ebaystä tilattu mystinen laatta, jossa sattui olemaan kivoja kiinalaisia kuvioita. Etsaukset näyttävät hyviltä mutta jotenkin se ei vaan toimi.

Koettelemuksen jälkeen peukaloihin laitoin Born Prettyn laatasta kiinalaisen lohikäärmeen. Se oli kynsien helpoin osa. Viimeksi tilatut BP:n laatat ovat olleet hyviä ja helppoja käyttää. 

Lopuksi laitoin El Corazonin artistic top coatin väreissä multicolour, joka punaisuudellaan taittoi mustan ruskeampaan. Artistic top coatit ovat kivoja, eri värisiä kimaltelevia päällyslakkoja.

Lopputulos oli ihan mieluinen, mutta sain jonkun mahapöpön ja ei oikein jaksanut mitään. Ei edes kuvata kynsiä. Vihdoin noin 3-4:n päivän päästä nappasin jokusen kuvan, mutta toki siinä vaiheessa kynsissä oli jo kulumaa. 

Tässä siis idea, kulunut sellainen:


Että tämmöistä tänne. Nyt on uudet lakkaukset. Eilen lakattu, tänään koristeltu. Jos en saa aamulla kuvattua niitä ajatuksella, peli on taas menetetty. Miten se kuvaaminen vaan on niin vaikea aloittaa?


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3