tiistai 27. joulukuuta 2016

Mustaa,kultaa,niittejä-se on rock! Lisäksi bh cosmeticsin tilaus

Joskus lakkaa kynsiä, eikä ole mitään ideaa koristeluista. Toisinaan, kuten nyt, tietää heti mitä tekee. Takaraivosta tuli heti selväksi, että negative space on nyt se juttu.

Ostin syksyllä Kynsikoristekirpparilta Cirque polishin lakan Gaia. Musta lakka pienillä kultaisilla hituloilla. Ei tee yhtään mieli lakata millään, mikä muistuttaa joulusta ja tämä oli täydellinen valinta tähän fiilikseen. Minulla on kynsitarvikkeiden luona yksi pieni kori, jossa on lakkausvuoroon tulevia lakkoja. Tämä oli siellä luvattoman kauan. On se vaan ihana ja kaikenkaikkiaan kynnet onnistuvat todella hyvin. Olen itse erittäin tyytyväinen tulokseen. Todella miellyttää silmää ja nämä olivat messangerin päivän tila-kuvana ja jopa miespuoleinen kaverini kommentoi että wow :)Suurempiin negative space-alueisiin laitoin kolmioteipit, jotka olen joskus ostanut ebaystä. Pienet värittömät viivat syntyivät Minailsin vinyyleillä. Ovat niin ohkaisia että hiukka jo hermo paukkui niitä asetellessa.

Lakka ei ollut todellakaan nopeammin kuivavasta päästä. Onneksi on Seche Vita! Voitteko uskoa että ostin ensimmäisen vasta ihan vähän aikaa sitten! Miten paljolta olisin säästynyt kun olisin ostanut aiemmin... Päällyslakkanakin se on mukavan tuntuman ja kiillon antava pikakuivattavan ominaisuutensa lisäksi.Kolmioniitit ovat ebaystä, mistä on tullut hankittua paljon tämän tyylisiä koristeita ja kynsikoruja.

On minulla muutakin asiaa. Nimitäin joulukuun alussa sain bh cosmeticsin tilaukseni Saksasta. Siellä on vähän väliä aleja, etenkin paleteissa, joita kannattaa hyödyntää. Postikulut ovat kyllä pikkaisen turhan korkeat, 10€. Suurin ongelma on kuitenkin se, että ajoittain esim. huulipunissa parhaat värit ovat loppu ja kauan. Nyt kun lähestulkoon kaikkea oli tarjolla, näihin edullisiin tuotteisiin meni 70€-hups vaan.

Tuotteiden hinta-laatusuhde on loistava. Katsotaanpas siis mitä ostin:

Huipennuksena oli Modern neutrals 28 color eyeshadow palette. 


Pakkaus on lähinnä käytännöllinen, ei luksusversio. Mielummin näin, kuin 20€:n lisähinta pelkästä pakkauksesta. Paletin hinta on 21€, mutta nyt se on 60% alennuksella hintaan 8,50! Voitteko käsittää!!! Mieletöntä. Linkki


Kaikki ovat mattasävyjä ja tervetullut lisäys kiilteleviin Urban Decayn paletteihin. Loistava arkimeikkiin, olipa yksissä juhlissäkin. On tullut kokeiltua uusia väriyhdistelmiä, kun olen vielä vähän hukassa mikä kaikki sopii porkkananpunaisen tukkani kanssa. Vihreäsilmäisenä vierastan sinisiä sävyjä. Oikeastaan olen vuosia vierastanut sinistä ihan missä vaan. Yleensä kuljen mustissa farkuissakin. Luomiväreissä on tarpeeksi pigmenttiä, ei kuitenkaan yhtä paljon kuin UD:llä, mutta kuitenkin niin paljon, ettei kerrostamista tarvitse. Häivytys on helppoa. En voisi olla tyytyväisempi.


Pupulogo on kaikissa tuotteissa takuuna eläinkokeettomuudesta. Käytän luonnonkosmetikkaa, josta teen suuren osan itse, mutta värimeikeissä silmäluomilla ja huulilla pitäydyn useimmiten perinteisissä tuotteissa, kunhan ovat cruelty free-laatuisia. Luomiväreissä nimittäin käytetään niin luonnon-, kuin perinteisessä kosmetiikassakin mica-pigmenttejä, jotka ovat luonnollisen kaltaisia, ei luonnollisia. Luonnon värit ovat yksinkertaisesti liian kalliita, eikä yksikään merkki ole vielä pystynyt siirtymään luonnonväreihin.

Sitten huulipunat. Olen mattapunien ystävä ja etenkin nestemäisten. Niitä on niin helppo käyttää ja näiden pysyvyys on yksinkertaisesti hyvä.


Long lasting matter lipstick sävyissä Clara (ylempi) ja Serena. Hinta on 11€, tällä hetkellä tarjouksessa 8,50€. 


Huonona puolena näissä on värien huono kuvaus. Googletin värejä ja aina niitä ei ole helppo löytää. Kuvittelin Serenan olevan hieman oranssisempi ja huulilla se melkein menee nudepunasta. Enkä ollut varautunut etä Serena on niin tumman ruskea. Kaksissa joulunalusjuhlissa kyllä käytin sitä. Vaaleampaan punaan saa kyllä lisää sävyä, kun valitsee sopivan rajauskynän alle. Nämä tuntuvat erittäin miellyttäville huulilla, ei ollenkaan kuivattavalta.

Ja sitten uutuussarjan tuote: Metallic liquid lipstick.


Lähdin hieman varovaisesti tilaamaan, kun swatcheja oli vaikea löytää. Tämä oli varma valinta. Vaalea sävy käy kaikille. Huulilla se ei ole niin vaaleanpunainen kuin kuvassa. Sävy on Lovey ja se on aivan eri näköinen firman sivuilla. Tässä swatchit hieman eri valaistuksissa:Huulilla se on tosiaan vaalea ja huulet tuntuvat ihanan kosteutetuilta. Tätä pitää myös siksi oikein mielellään. Kestävyys myös kiitettävä ja tämän kanssa voi loihtia efektejä yhdessä mattapunan kanssa. Jotenkin veikkaan, ettei jäänyt tämän sarjan ainoaksi tilaamakseni liquid metal-punaksi.

Käytin ennen Color Lock-sarjan mattapunia, jotka myöskin ovat mukavan kestäviä. Puna on kerta kaikkiaan ihanan näköinen.


Sävy Faithful on aina ollut loppu, joten kun sitä vihdoin sain, oli tilaisuus käytettävä. Nämä maksavat normaalisti 5€. Voitteko uskoa?


Hultenrajauskyniä oli yksi entuudestaan ja nyt sain täydennystä. Näissäkin sävyt ovat valitettavan usein loppu. 


Kyseessä on todella vedenkestävä huultenrajauskynä, mitä muuta voi toivoa?


Vasemmalta oikealle Playful, Retro, Rasberry ja Rosy.


Ja sitten vielä todellinen hypetystuote:


Studio pro Waterproof Pomade värissä Caramel. Sävy on juuri oikea minulle ja siveltimellä se vain liukuu ihanasti kulmille. Pysyy loistavasti. helppo käyttää, edullinen. Mitä muuta voi toivoa?


Kävin huvikseni Kicksissä testaamassa Anastasian kulmakarvaväriä verratakseni sitä tähän ja Anastasia oli todella kuiva. Uskon tämän olevan huomattavasti helpompi käyttää.


Kaunista. Nyt voisin kuitenkin lisätä kuten tv-shopissa-ei siinä vielä kaikki. Sain valita kaupan päälle kahdesta luomiväripaletista tällaisen shimmerisen ihanuuden:
Kuten tästä intoa pihisevästä postauksesta varmasti huomaatte, olen ollut äärettömän tyytyväinen tilaukseen ja tekisi mieli jo tilata lisää. Arki helpottuu ja tämmöiset kerta kaikkiaan piristävät. Voi sitä fiilistä kun sai aukoa pieniä pahvilaatikoita kasapäin ja ihastella mitä kaikkea on tullutkaan ostettua. Suorastaan enemmän innostusta kuin joululahjoista, joista tosin monet tiesin jo etukäteen.

Kyllä nyt on hyvä. Vapaata, ihania meikkejä, kynnet laitettu ja niihin on tyytyväinen, suklaata talossa ja vielä toistaiseksi asuntokin on siisti. 

Nautinnollisia hetkiä teillekin <3


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3