sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kahden lakkakalenterin ihana viikko, luukut 12-18

Nyt oli hyvä viikko. Oli ihana availla pikkuisia Ciatén paketteja ja suurin osa Bulevard de Beutéen lakoista olivat oikein kivoja.

Mennään siis suoraan katselmukseen:

12-14:


Fortune Teller: Ihanaa glitteristä kimmellystä! Oiih. Varmasti tulee käyttöä ja itse asiassa väsäsin jo yhden räpellyksen tästä kolmikosta. Kuvaankin tuli hieman tätä kimmellystä.

Ibiza Blues: Hennon vaalea lila on varmasti keväällä kynsillä. Hempeää kerta kaikkiaan. En saa kyllä nimestä minkäänlaista mielleyhtymää tähän väriin.

Pretty in puffy: Aamuhämärissä katsoin että tuli harmaa lakka. Mutta ei-luonnonvalkoinen. Ihan mahtava. Just tällaista en tiennytkään tarvitsevani mutta ihan loistava väri jonka ehdottomasti tarvitsin. Luonnollisempi kun kirkas valkoinen ja varmaan kiva ranskiksessakin.

Luukut 15-16, 18


Chain Reaction: Kaunis metallisen kiiltävä lila. Varmasti käyttöön! Rakastan lilaa, tummempi lila on yksi suosikeistani kynsimaailman väreissä.

Starry Night: Mustaa, hienojakoista glitteriä. Oikein kiva ja tiedän tälle käyttöä jo ensi viikon lakkaukseen. Tässä vielä lähikuva tästä hauskasta glitteristä.Raising the barre: Mukavan ruskea, hieman kirsikkaan sävyttyvä. Miellän syyssävyksi.

Luukku 17 oli sitten se kynsilakkakalenterin pakollinen pettymysosa. Kynsiviila. Mutta ei kyllä mitenkään huono.Toinen puoli on käsittääkseni ihan koriste. Itse viilauspuoli on hienojakoinen ja voisin käyttää tätä siihen hätään, kun lasiviila ei olisi käytössä. Kuitenkin jos lasiviila on, mikään ei aja sen ohi.

Sitten Boulevard de Beauté:

Yritän pitää nämä järjestyksessä yöpöydälläni, mutta ihan aina en voi vannoa että järjestys on sama kuin esitelty.

Tässä 12-15:


Todella kaunis hopea. Mikä mätsi Ciatén saman päivän luukun kanssa :)

Musta minilakka. Ei ollenkaan huono, jos lähtee reissuun, niin on helppo ottaa pieni paikkailuväri mukaan.

Kuparia, ihan kiva syysväri, miksei muulloinkin. 

Siniharmaa nyt oli vähän njääh, mutta kaikelle periaatteessa on käyttöä, jos vain niin haluaa.

Luukut 16-18:


Nätti metallinkiltoinen liila. Taas mätsi Ciatén liilan kanssa.

Sitten mukava metallinhohtoinen sininen.

Viimeisenä oliivinvihreä. Joskus oliivi tuntuu varsin rauhoittavalta väriltä.

Tässä vielä viikon saldo swatcheina. Tämä varsin tuntematon lakkamerkki oli pigmenttinen ja peitti hyvin ensimmäisellä kerroksella eli lakattavuus oli hyvä ja kuivui nopeasti. Kuvissa kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa.Mainitsin että räpelsin kynnet Ciatén kolmen ensimmäisen päivän lakoilla. Räpellys on juuri oikea sana kuvaamaan lopputulosta, jossa kaikki ei mennyt kuin strömsössä.Kynnet ovat nyt lyhyet, kun taas tuli yksi katkeama ja viilasin sitten taas tasapäiseen muotoon. Kuva on otettu lakkauspäivän jälkeisten touhujen jälkeen (syy alla), jolloin koko päivän oli kädet vähän väliä märkänä ja lopuksi pitkä tiskaussessio. Pikkusormen lakkauksesta lohkesi pala. 

Tein ensin luonnonvalkoisella pohjan, johon töpöttelin vaalean lilalla liukuvärin. Born Prettyn tilaus saapui ja pöllödecaleissa oli myös tonttuhattuisia pöllöjä. Nyt siis käyttöön, koska muuten seuraavaksi voi käyttää vuoden päästä. Sitten lemasin lumihiutaleita. Tuntui että on synti olla leimaaatta lumihiutaleita tähän vuodenaikaan-hehhhee. Aloitin Konadin vaaleansinisellä lakalla ja kun kaikki oli jo leimatu, totesin, ettei leimat erotu. Tässä vaiheessa olisi ollut järkevin siirtyä hopeaan mutta ei, vedin uudet leimat päälle toisella vaaleansinisenmetallisella lakalla. No ei erotu edelleenkään. Laitoin Ciatén glitterlakkaa lumihiutaleiden keskustaan, tulos näytti hassulta. Tein sitten epämääräisiä glittervetoja eri paikkoihin ja tulos oli tämä. Ainakin glitter kimalteli kauniisti. No, ei näitä kauaa katseltu kun oli joululahjojentekopäivä:


Nämä pitää vielä tarroittaa ja pakata. Myös muutama pieni juttu on tekemättä. Aloitin näiden teon perjantaina n. klo 12 ja lopetin tiskauksen 20.30. 

Vasemmalta oikealle käsivoidetta, body lotionia, jalkavoidetta, virkistävä huonespray. Edessä kynsinauhaöljyä ja huulirasvaa. Kasvovoiteet tein aiemmin ja säilytän niitä jääkaapissa. Kasvovoiteesta tuli ihana ja toimiva. Olen käyttänyt jo puolet omastani!

Kaikkea oli tietty kokeiltava heti illalla ja aamulla herätessäni kädet olivat pehmeät kuin vauvan peppu, vartalon iho kunnolla kosteutettu edelleenkin (käytin välissä luonnonkosmetiikan kosteusvoiteita ja ei saa samaa kosteutustehoa), jalat olivat pehmeät ja kynsinauhat kimmoisat. Tuota huulirasvaa olen käyttänyt jo kauemminkin ja se on parasta mitä olen ikinä kokeillut.

Itse tehdyssä kosmetiikassa ei tarvitse säästellä raaka-aineiden laadussa, kuten teollisessa kosmetiikassa, ja siksi hoitoteho on jotain muuta. Kaikki tekemäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa. Kesän keräilin kasveja ja olen uuttanut niitä öljyihin. Nesteissä käytän kasvi-tee- ja kukkauutteita.

No niin, olisi aika alkaa väsämään joulukortteja ja pysykää kuulolla. Tänäiltana tai huomenna postaan blogiarpajaiset. Olen itse vuoden sisään voittanut kolmesti ja ajattelin laittaa hyvän kiertämään :)

Joulumieltä kaikille!
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3