torstai 17. marraskuuta 2016

Vuodenajan fiiliksiä

Nyt oli aika hassu syksy. Ruska jäi lyhyeksi lumen sataessa jo marraskuun alussa. Syksyn oranssiset värit ehtivät jäädä vähiin kynsiltä, kun lumi jo tuli. En kyllä yhtään valita. Lumi on kaunista ja huomattavasti mieluisampaa kuin sade ja tuuli. Tuohan se valoakin, vaikka kovin on synkkää.

Tällä hetkellä viininpunaiset ja luumun sävyt tuntuvat mieleisiltä kynsillä.

Otin vihdoin ja viimein lakkauksen alle El Corazonin sävyn Kir Royal. Se on kaunis viininpunainen ja olen ennen vain leimannut tällä sävyllä. Koostumus on jännä, aavistuksen geelimäinen ja helppo lakata sekä kuivaa nopeasti.

Leimaus himotti, siitä lisää loppupostauksessa.

En halunnut peittää kauniin väristä lakkausta kokonaan ja leimasin Budle Mosterin Yagala-laatasta BMXL208 keskisormeen ja nimettömään hopeiset kruusaukset. Yagala-laatta oli joskus saatava, kun hän oli ensimmäinen kynsientekijä, jota aloin seurata Instagramissa ja muistaakseni sitä ennen Youtubessa.

Muut sormet saivat pienet koristeet vaaleansinisellä laatasta BP-L008.Lisäksi laitoin lakan päälle El Corazonin Artistic top coat:ia, jossa on kullanvarisiä hituloita. Ei olisi kannattanut. Mutta tämä päivä näytti kaikin puolin sellaiselta, jolloin ei tullut tehtyä parhaita mahdollisia ratkaisuja :)Tässä oli vain kahden päivän kynnet, kun oli paluu töihin ja lakattomiin työpäiviin. Jokaisessa ammatissa on varjopuolensa...

Alunperin leimauksen himottaessa ja lumen sataessa samana päivänä ajattelin tehdä lumihiutalekynnet. Tein liukuvärin A Englandin Spirit of the Moors:illa ja Whispering Wawes:illa. pohdin pitkään, sopivatko värit yhteen, mutta sitten annoin mennä. Nimettömän lakkasin PP:n Splashillä ja kun näin sen kynsillä, kadutti, etten tehnyt kaikkia kynsiä sillä.

Leimauslakoiksi otin Born Prettyn hopean, El Corazonin Aurora borealiksen ja Essencen valkoisen. Laatoissa oli paljon eri kokoisia lumihiutaleita ja ajattelin käyttää eri värejä.


Koska olin päätökseni tehnyt värien suhteen, pitäydyin siinä, vaikka huomasin ettei homma toimi. Kerta kaikkiaan liikaa kuvia kynsille ja liian ahdasta. Olisi ollut järkevin ensimmäisen kynnen täytettyä pyyhkiä leimat pois ja aloittaa uudestaan maltillisemmin. Niin ei kuitenkaan tullut tehtyä ja sain ylivärikkäät kynnet, joista sininen leimauslakka ei juuri edes erottunut.

Olin niin innoissani kun sain PP:n stampperin toimimaan hyvin ja oli kiva lätkiä leimoja sinne tänne ja näki mihin ne tuli. Jos jotain hyvää, niin ainakin sain leimata sydämeni kyllyydestä :D 


Tätä en edes sen kummemmin viimeistellyt, napsaisin vain pari kuvaa kännykällä. Tiesin nimittäin, etten viihdy näissä kynsissä ja menivätkin poistoon heti kuvauksen jälkeen.

Tekevälle sattuu sanotaan ja sattuuhan sitä...


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3