lauantai 19. marraskuuta 2016

Postaussarja luonnonkosmetiikkasarja Avrilin lakoista/ Bourgogne N°26

Avril on luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa meikkejä ja hygieniatuotteita. Merkkiä myy www.greendeal.fi, jonka kanssa yhteistyössä swatchaan Avrilin lakkoja. Merkki on Ecocert-sertifioitu eli se sisältää vain luonnollisia ainesosia, ei mitään syntettistä. Tuotteet ovat myös edullisia ja laadukkaita, eikä mitään luonnonkosmetiikkaa testata eläinkokein.

Kynsilakka on sellainen poikkeus, ettei sitä voi valmistaa luonnonkosmetiikan standardien mukaan. Kaikki Avrilin lakat ovat kuitenkin 7-free eli ne eivät sisällä haitallisimpina pidettyjä aieita formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja (DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia. Huikea osuus, 79 % kynsilakkojen raaka-aineista on luonnollista alkuperää eli mineraali- tai kasviperäisiä. Lakkasarja on myös vegaaninen.

Avril on kiinnittänyt huomiota etenkin kynsilakkojen kestävyyteen.
Tässä postaussarjassa swatchaan lakkoja ja tavoitteena on tehdä lakoille helposti toteutettavia koristeluja, jotta useampi pääsee koukuttumaan tähän kynsikoristelun koukuttavaan maailmaan :)

Katsokaapa siis tätä kaunokaista eli sävyä Bourgogne: 


Alus- ja päällyslakkana 2 in 1 top+base coat. Lakkaa kaksi kerrosta.

Sävy on kaunis burgundin punainen ja sopii erittäin hyvin tähän vuodenaikaan. Taidan jo kolmatta kertaa mainita että tämä sävymaailma miellyttää itseäni tällä hetkellä ja sopii vuodenaikaan. Olisin voinut tuijotella tätä lakkaa kynsilläni ihan pelkiltään ilman koristeluja. Elegantti ja ehdottoman naisellinen sävy, johon ihastuin täysin.

Koristeluun tuli luonnonkosmetiikkasarjan Alvan hopean värinen irtomineraaliluomiväri Royal Flush 06.1. Myös tämä sarja on Ecocert-sertifioitu. Käytän päivittäin meikissäni saman sarjan Sparkling harmony-sävyä, joka on täydellinen tietysti luomivärinä, mutta eniten käytän sitä kulmaluun korostamiseen, silmien sisänurkissa katseen avaamiseen, highlighterina poskipäille, leukaan, nenään ja otsalle. Purkissa on tavaraa 2,25g, joka kuulostaa vähältä, mutta purkki kestää päivittäisessä käytössä varmaankin vuosia. Tuote on todella riittoisaa ja erittäin kestävää.
Ripautin luomiväriä Messy Mansionin decal-matolle. Leivinpaperi ajaa täysin saman asian. Tiputin luomivärin sekaan Avrilin alus- ja päällyslakkaa. Sitten sekoitin tikulla.Otin vedellä kostutetun meikkisienen, jolla aloin töpöttämään luomiväri-lakkasekoitusta kynsien päihin. Huomasin että Alvan luomiväri on t o d e l l a riittoisaa tässäkin tapauksessa ja kannattaa tehdä aluksi hyvin mieto sekoitus. Vain aavistus riittää aloitukseen. On helpompi tehdä liukuväriä, kun aloittaa hyvin vaalealla sävyllä ja töpöttelee aluksi sillä. Sävystä voi tehdä intensiivisemmän töpöttämällä useamman kerroksen sävyä tarvitseviin paikkoihin tai lopuksi lisäämällä hieman voimakkaammalla luomiväri-lakkasekoituksella tummimman kohdan. Mikäli liukuvärin häivytyskohta on heti aluksi liian tumma, on virhettä enää vaikea korjata.Tämmöinen oli töpöttelyn tulos. Ihan kivat kynnet vaikka pikkujouluihin. Tosin ilman pikkurillin kissankarvaa-niitä leijuu kissataloudessa ihan kaikkialla :D. Päälle tietysti vielä kerros Avrilin päällyslakkaa.

Lakka löytyy täältä ja koristeluun käytetty mineraaliluomiväri täältä. Luomiväri on nyt tarjouksessa vain 4,04€-ihan käsittämätön hinta. Taidanpa käydä täydentämässä sävyjä, joita minulla ei ole. 
Tuoteet saatu Greendealilta.


Koska sain tänään postista (kyllä, meidän posti on auki lauantaisinkin-ihanaa asiakaspalvelua) ebaystä tilaamani Born Pretty:n leimasetin, halusin kokeilla vielä sitä. Graafiset kuviot tuntuivat että ne olisi helppo saada läpinäkyvällä stampperillä kynsille, mutta tuntumaksi jäi. Leimausjumalat eivätkä planeetat eivät olleet tänään puolellani. Essencen mustalla leimauslakalla ei tapahtunut yhtään mitään. Ajattelin että ehkä Born Pretty laatta toimii Born Prettyn lakalla. Huomattava parannus, mutta vain muutama kuva oli mahdollista saada PP:n läpinäkyvään stampperiin. Ja sitten kävi vielä leimaonnettomuus kun stampperi olikin lähempää kynttä kuin luulin ja leima tuli väärään paikkaan vielä tähdätessäni. Uuteen löllöleimasimeen tarttuikin joitakin kuvia, mutta sillä on vaikea saada kuvia aivan keskelle kynttä. Sanotaan että sitä saa mitä tilaa, mutta en kyllä ihan tätä tilannut :)Seuraavassa postauksessa on taas luvassa Avrilin kynsilakkaswatch. 

Sain blogiin pitkän ja hartaan yrityksen jälkeen Bloglovin´-tilausnapin. Nyt voi siis lukea blogia sitäkin kautta. Instagramista löytää nimellä halisevah. Olet myös erittäin tervetullut jättämään kommentteja postaukseen ja ehdotuksia, minkälaisia kynsikoristeluja haluaisit toteutettavan Avrilin lakoilla.

2 kommenttia

  1. Miten tuon Bloglovin-tilausnapin saa sivustolle??? Oon kattonu niin monta tutoriaalia! Tunnukset on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli loppujen lopuksi aika yksinkertaista, vaikka tappelin sen kanssa ja pitkään. Mene Blogloviniin, klikkaa profiilikuvaasi ja sieltä widget. Klikkaa haluamaasi widgettiä, avautuu ikkuna josta klikataan "add widget", sitten kopioi html-koodi. Mene blogissasi kohtaan ulkoasu ja sidebarista lisää gadget. Liitä siihen kopioimasi koodi ja saat Bloglovin´-napin. Kerro, onnistuiko :) Toivottavasti.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3