maanantai 7. marraskuuta 2016

Ei mitään hukkaan

Uusi F.U.N. laquerin lakka Superstar oli kokeiluvuorossa. Samoin Cesarshopissa käydessä silmiini iskostui lähtemättömästi pääkallomilvit, jotka myös piti saada kynsille.

Funin sivuilla Superstaria kuvataan burgundin väriseksi, jossa on kullanväristä holohitulaa. Omasta mielestäni lakka kyllä sävytyy ennemmin lämpöisempään lilaan. Niin pullossa, kuin kynsilläkin. Funin lakoissa on aina kovat odotukset, kun promokuvat ovat niin hienoja, eikä säkenöinti etenkään näin talviaikaan normaalissa sisävalaistuksessa tule esiin. Täytyy olla todella kova ja oikeanlainen valo, jotta promomainen säkenöinti tulisi esiin.


Salamalla sai hituloita paremmin esiin

Lakan sisällä olevat kullanväriset hitulat sävyttyvät liiloiksi kynsillä tavanomaisessa valaistuksessa. Kaunis lakka, ei siinä mitään. Kiva katsella.

Nämä kynnet tein viikonlopun menoja varten ja hyvänä ovat pysyneet vielä näin tiistai-iltana.

Milvi tuli aksenttikynteen, joka tylsän perinteisesti oli nimetön. Kuitenkin siirtokuvaa jäi pienen pieni pala ja laitoin sen keskisormeen. Hukkaanhan on ihan turha heittää ;) Hölmöltähän se näytti yksikseen. Aloin maalaamaan mustalla Essencen lakalla kaarta nimettömään päin. Se näytti pieneltä ja lisäsin muutaman kaarimaisen viivan, niin että Funin lakka näkyi välistä. Plääh. Vielä oli tylsää. Otin sitten PP:n valkoisen ja täytin lakka-alueet valkoisilla pilkuilla.
Lopputuloksesta kyllä tuli mieleinen. Olen viihtynyt näissä erittäin hyvin ja värit sopivat vuodenaikaan sekä pääkallot vielä viikonloppuna olleeseen Halloweniin. Vielä kun saisi vähän lisää pituutta kynsiin. Ja täytyisi pitää päivän tai kahden lakkatauko ja kyllästyttää kynnet öljyllä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3