torstai 24. marraskuuta 2016

Avrilin lakkaswatch, osa 2: Corail N°2

Tässä postaussarjassa tutustutaan luonnonkosmetiikkasarja Avrilin 7-free kynsilakkoihin ja tänään on vuorossa Corail. Edelliseen lakkapostaukseen voit tutustua tästä.

Otetanpas heti katsaus:
Eli Corail on korallinen, oranssinen sävy, jonka nään syksyn ruskasävynä, kevätvärinä, kesän päivetystä korostavana aurinkosävynä ja talven valopilkkuna. Varsin monikäyttöinen sävy, joka on helppo levittää, koska pullon suti on todella helppokäyttöinen.Pidän myös pullon koosta. 7ml on sopiva, ei liian iso, eikä liian pieni. Lakathan ovat useamman vuoden käyttökelpoisia ja niitä on kiva vaihdella mielialan ja vuodenajan mukaan. Itselleni värit ja sävyt ovat todella tärkeitä ja aina joku väri on mieluisampi kuin toinen tiettynä ajankohtana, eli todella fiilispohjaista. Pullokoko on myös kiva reissukoko, mutta kuitenkin riittää todella moneen lakkauskertaan arjessa. Lakan löydät täältä.

Avrilin lakkapostauksissa liitän sävyn mukaan aina jonkin koriteluidean, joka on helppo aloittelijankin toteuttaa. Tänään oranssinen sävy inspiroi toteuttamaan tiikerikynnet, eläinihmisenä kun tiikeri tuli mieleen tästä lakasta.

Tiikerikuvioinnin voi tehdä vaikka vain kahteen kynteen, tai sitten kaikkiin, kuten itse tein, kun tuntui hauskalta piirrellä. Pohjaan voisi tuoda hieman lisää elävyyttä töpöttämällä pohjaan hieman valkoista väriä, tai vaikka kultaa.

Tein koristelun Sharpie-kynällä. Oletteko nähneet kirjakaupoissa?


Tussin saa poistettua lakan päältä alkoholilla lakkaa vaurioittamatta, mikäli tuntuu että koristelukuvio lähtee menemään pieleen. Ihanteellinen siis koristeluun. En ole ennen tätä kokeillukaan, vaan turvautunut siveltimiin, mutta tämä oli helppo ja hauska koristelutapa.

Toinen vaihtoehto (tai oikeastaan kolmas, sivellin mukaanlukien) on ns. dotting tool. Näitä löytyy kynsilakkakaupasta (mm. Cesarshop) tai verkkokaupoista. Näin myös askarteluliikkeessä. Jos koristeluja ei tee aktiivisesti, voi työkalun korvata hamastikulla, grillitikulla, pinnillä, lyijykynällä, tai millä tahansa terävällä tikulla. Vain luovuus on raja.


Lähdin siis piirtämään kynsille tiikerin nahan näköistä kuviota. 


Ääriviivojen piirtämisen jälkeen täytin sisustat värillä.


Lopputulos näytti tältä
Tällä Sharpie-kynällä voi toteuttaa monenlaisia koristeluja. Ei ole ennen tullut käytettyä, enkä ole ennen tehnyt tiikerikynsiä. Kiva kun tulee tehtyä uusia juttuja.

Alus- ja päällyslakkana on Avrilin 2 in 1 alus-ja päällyslakka. Muista lisätä kerros suojaamaan koristeluita ja antamaan niillekin kiiltoa. Kynsinauhojen ja käsien ihon hoitaminen on myös tärkeää.

Joko olette varautuneet huomenna päälle pamahtavaan Black Friday:hin?Lakat on saatu verkossa ekopesuaineita ja luonnoskosmetiikkaa myyvältä Greendealilta. En hyödy linkkien klikkauksista.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3