keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uutta ja erilaista; negative space, leimaus, käsin maalaus

Terveiset Hurghadasta!

Viimeinen lakkaus oli vielä täydessä iskussa kun näin lomalla ei ole hirmuisesti käsiä kuluttavaa hommaa. Aamiainenkin on tuotu sänkyyn lähes joka aamu. En valita :) Ja koska mukaan tuli melkoinen kasa lakkoja, onhan niitä sitten käytettävä niin paljon kuin pystyy. Tälläkin hetkellä tekisi mieli lakata kynsiä mutta täytyy nyt nauttia tästä omata mielestäni suhteellisen makeasta lopputuloksesta.Ensin leimasin kaikki kynnet Hehe:n laatalla 034. Lakka ja leimauslakka on El Corazon Kir Royal 423/624. Kyseessä on aivan ihana tumman kirsikan sävy, joka on houkuttanut suunnattomasti saapumisestaan asti. En ole swachannut kummemmin kuin lakannut paperille muutamaan otteeseen ja olen todella otettu sävystä. Näin pienissä alueissa väri kuitenkin oli sinertävä eli himotutukseni
lakan käyttöä kohtaan jatkuu. 

Prosessi oli harvinaisen kivuton. Jokainen leima lätsähti juuri kuten homman kuuluu toimiakin. Viivojen maalauksen ainoana ongelmana oli lakan nopea kuivuvuus joka vaikeutti työtä. En halunnut siirtyä akryyleihin, koska sävy olisi ollut eri. Tämä eteni niin helposti ettei prosessista ole sen kummempaa kerrottavaa. Ajattelin laittaa päälle El Corazonin Artistic top coatin (Blue Lagoon) tuomaan hieman sinistä blingiä, kun olen tämmöinen kimalteen ystävä. Se ei ollut ihan loppuun harkittu päätös nimittäin kyseessä oli pikakuivattaja joka vei leimat mennessään. Yksi uusi leima ja ongelmasta päästiin. Olin jo kuitenkin lisännyt sitä peukalon väriosaan joten lisäsin sen kaikkiin värillisiin suurempiin osin ja päälle Essencen the gel top coat.


Suosikiksi
tuli ehdottomasti
nimetön.
Luulen että
jotakin tämän
tyylistä
tullaankin pian
näkemään
uudestaan.

Nopeaa, näyttävää,
hauskaa ja helppoa.Koska blingiä on oltava elämässä, lisäsin isompia liloja Swarowskeja yhden jokaiseen kynteen ja pieniä läpinäkyviä muihin paitsi nimettömään. Lilat Swarowskit olivat jänniä kimaltaessaan vihertävinä toisenlaisessa valossa.

Instagramissa sain muutaan tykkäyksen kuinka-sen-sanoo: no, joiltakin "isommilta" tahoilta ja se tuntui kivalta, kun en ole ennen juuri esitellyt töitäni perhepiiriä laajemmalle.

Liikaa tekniikoita, liikaa lakkoja, liikaa kaikkea kivaa. Miten tästä pieni ihminen selviää :) Kauheasti himottaisi kokeilla myös Mosaicin Opaq Swirl-foliota ja on monia kiinnostavia lakkoja. Sininen A England on myös kärjessä kokeilulistalla mutta nyt on jo lähes siniset kynnet joten en tee toisia sinisiä perään. Voi voi <3


Hyviä lakkaushetkiä kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3