lauantai 9. tammikuuta 2016

R.I.P. Hurghada-kynnet

Monikaan ei varmaan ole voinut olla huomaamatta kamalia uutisia Hurghadasta. Eilen 2-3 miestä hyökkäsi mereltä keskustan hotelliin puukottaen kahta turistia. Koska hotelli on yksi keskeisimpiä ja poliisin check point:eja on ympärillä monia, isommilta vahingoilta vältyttiin. Yhden hyökkääjän poliisi tappoi ja toinen on haavoittunut poliisin toimesta. Uutisissa näin että miehillä oli mukana Isisksen lippu.

Paikallisten mukaan on paljon lievennetympi versio että aseet eivät olleet oikeita ym. mutta täällä on vaikea saada oikeaa tietoa tarujen korvatessa faktat. Oli miten oli, rakas kaupunkini on nyt tuhottu. Tuskin enää yksikään matkanjärjestäjä tekee tänne matkoja.

Olen huolissani egyptiläisistä ystävistäni. Miten he tulevat toimeen? Turismi elinkeinona on tuhottu. Turismi on niin laaja elinkeino, että jopa maanviljelijät eivät saa enää satojaan myytyä, kun ei ole turisteja kuluttamassa hedelmiä Egyptissä. On todella ankea fiilis. Olen aina tuntenut täällä olevani enemmän turvassa kuin vaikka Helsingissä ja edelleenkään en pelkää täällä mitään. Varmasti kyllä muun maalaiset pelkäävät eivätkä tule lomalle. Näin siis rakkaan kaupunkini ja ystävieni puolesta päädyin hautajaiskynsiin. Ja vaikka olen jo päättänyt muuttaa Suomeen, Egypti on maa josta ei koskaan pääse irti. Se jää sydämeen, koska se kietoo itsensä niin vahvasti ihmisen ympärille tavalla jota ei voi selittää.
   

       
Ei sanoja. En osaa edes kuvailla mitä fiiliksiä tässä käy läpi.
                                   

Jos nyt palataan kynsilakkoihin, lakkana Essencen musta the gel-lakka. Tarkoituksena oli laittaa muihin paitsi nimettömän ristikynteen Mosaicin glitteriä ripaus, mutta vahingossa tuli nimettömäänkin. Päälle laitoin El Corazonin Artistic top coatin (Blue Lagoon) tuomaan aavistus sinerrystä. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin ehkä voinut tyytyä ihan pelkkään mustaan, joka kuvastaa fiiliksiä. Lisäksi se on kaunis musta ja peittävä väri.
Että tällaista tällä kertaa.


<a class="blsdk-follow" href="https://www.bloglovin.com/blogs/elaman-ihastukset-ja-vihastukset-14610821" target="_blank" data-blsdk-type="button" data-blsdk-counter="false">Follow</a><script>(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = "https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1";fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "bloglovin-sdk"))</script>


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3