torstai 14. tammikuuta 2016

Punainen ikkuna tapettiin

Viimeisenä lomapäivänä jouduin tekemään huollon geeleille. Iskin edellisenä päivänä peukalon tosi pahasti ja sitten se seuraavana päivänä katkesi. Lakkoja poistaessa sain myös yhden hieman repsahtamaan, joten oli korkea aika toimia. Ei ihan paras keino viettää viimeistä päivää Hurghadassa.

Iltamyöhällä alkoi jo perfektionismi pettää. Aluksi tein vielä leimat nudeille geeleille, joita sitten värittelin. Kun aloin maalaamaan punaisia kehyksiä punaisille leimoille, näytti kuin kynsinauhani vuotaisivat verta. Pois siis ja tilalle tämä.Leimasin Essencen mustalla the gel-lakalla nudelle geelille nätin tapettikuvion laatalta BCN-050. Huomautuksena että pikkusormessa ei ole lakkaa kynsinauhoilla vaan rupi.

Punainen lakka on ihanainen A Englandin Percival. Koska oli myöhä, enkä enää jaksanut tehdä kaiken parhaalla mahdollisella tavalla, vetelin suoraan kynsilakkapullon sudilla viivat. Normaalisti olisin tehnyt suorat viivat ensin siveltimellä jotta ne olisivat oikein suorat, mutta nyt mentiin näillä eväillä. Onneksi Percivalin suti käyttäytyi varsin mallikelpoisesti.

Lisäsin punaiset Swarowskit kolmiokohtaan. Kynsikoristeryhmässä vakuutettiin, että ne pysyvät pikakuivattajalla ja ettei kiilto muutu vaikka laittaa päällyslakkaa timantin päälle. Kokeilin tätä (vaikka ensin vakuutin etten edes kokeile) sitten ja totesin etten enää koskaan tee niin. Menetin kaksi kiveä ennen kuin olin seuraavana aamuna lentokentällä. Lisäksi Swarowskin kaikki kauneimmat ominaisuudet häipyivät, joten jatkossa teen niin vain halppiskiville. Ei ikinä Swarowskeille. 

Kentällä sitten häpeilin hävinneitä timanttejani ja ihan syyttä, kun vertailin ettei muilla naisilla ollut lakkaa ollenkaan tai muutamalla jotain yksinkertaista tai kulunutta :)

Suomessa vaihdoin mustat resiinistrassit liimaamalla. Kuvissa strassit näyttävät todella isoilta mutta ei luonnossa. Muutenkin kuvien värit eivät valitettavasti oikein onnistuneet. Odottelen innolla light boxia, jonka tilasin ebaystä. Ostin Englannista, jotta saan sen mahdollisimman pian enkä ole Kiinan mahdollisten postihävitysten varassa.

Loman aikana olin saanut postissa aivan ihania Bluenessin kynsikoruja useamman setin. Nyt sitten kova suunnittelu päällä miten ja mitä voisi lisätä seuraavaan lakkaukseen.

Hyvää seuraavan lakkauksen suunnittelua teillekin :)
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3