lauantai 30. tammikuuta 2016

Kultakalakynnet

Varmasti aika moni tietää sen tunteen kun suunnittelee pitkään jotain kynsiä ja sitten koko homma menee täysin plörinäksi. Aika iso pettymys.

Suunnittelin pohjaväriksi ensin Essencen haalean oranssista sävyä ja tarrojen alle mattavalkoista töpötystä. Olisin kuitenkin laittanut kiiltävän päällyslakan. Suunnittelin useita eri väriyhdistelmiä Messy Mansion-matolle ja lopulta päädyin Cathrine Arleyn hololakkaan no 800. Tätä mainostetaan hololakkana mutta hmm...-efektiä saa todella etsiä ja silloinkin se on hyvin heikko. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli tämä Arley, keltainen töpötelty ulkokerros ja shimmer-sisärengas. Perheen sisäinen konsultointi tuotti tuloksen ettei keltaista näy ja päädyin sitten töpöttelemään koristekohtiin taustaksi Essencen 42 Frozen kiss.


Nimettömässä on El Corazonin Confetti-kokoelman No 514a. Se oli yksinään todella kaunis väri. Sitten tuli täytettä eikä väriä paljoa nää alta. Alla on Isadoran peel off top coat.

Ensimmäisenä laitoin keskisormen kultakalan ja uimaan väärinpäin eli katsojaan päin. Kun se oli siinä, kaikki ,muutkin oli laitettava katsojaan päin.

Nimettömässä on karppi, jota ei juuri erota. Lisäksi kynnen yläosassa on vesikuviota. Arvasin ettei se näy mutta laitoinpa kuitenkin.


Tarkoituksena oli laittaa kolmeen sormeen kultakalat mutta tulos näytti niin vaatimattomalta että sitten kaikkiin tuli jotain. Ja lopputulos on onneton sekamelska. Plääh. Oli myös suuri suunnitelma maalata peukaloihin itse kultakalat akryyleillä tai folioilla mutta flunssan iskiessä suunnitelma jäi.
Kynsikoru on söpö, muuta kovin positiivista en nyt näistä osaa sanoa. Paitsi että pääsee pian tekemään uudet kynnet :)

Päällyslakkana oli Glisten & Glow ja täytyy sanoa että se painii ihan omassa kategoriassaan. Aivan ihana <3


Decalit ebaystä. Kynsikorut: Blueness.

Ja vielä yksi pieleen mennyt juttu: tilaamani light box saapui. Olin mennyt tilaamaan koon 60x60 cm eli se on aivan mielettömän kokoinen ja saisin sinne mahtumaan vaikka vanhempieni koiran ja molemmat kissani. Eli aivan liian suuri tähän kynsilakkakäyttöön. Alistuin ja tein uuden tilauksen 30x30cm. Tätä suurta boxia on jo todella vaikea valaista.

Nyt siis suunnittelemaan uutta lakkausta. On monta lakkaa, joita en ole vielä ehtinyt käyttää ja täytyisihän niille saada käyttöä.


2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3