perjantai 22. tammikuuta 2016

A Englandin innoittama foliomaalaus

Varoitus: paljon kuvia :)

Kun siirryin geelimaaleista kynsilakkoihin, harmitti kovasti etten voi tehdä geelifoliomaalausta. Poistaessa pitäisi viilata päällysgeeli pois sekä foliogeeli, jolloin voisi joutua uusimaan kynsienkin geelejä.

Ceasarshopin Sadun ansiosta A England Whispering Wawes kotiutui ja kun mietin väriä, aloin miettimään että minullahan on isoja turkooseja timanttejakin ja siihen sopisi foliomaalaus. Mutta kun ei viitsisi laittaa uusia geelejä poiston jälkeen. Mut hei-nykyään on peel off base coat! JESSSS!!! Vastaus unelmiini. Toivotaan että homma toimii kuten olen sen miettinyt toimivan että pystyn vain kuorimaan kaiken kynsien päältä kun tulee poiston aika. Eli Whispering Wawes kuiski korviini uusia ideoita. A Enkussa on sitä jotain!

Parikseen Whispering Wawes sai Color Clubin Fierce:n, kauniin ruskean, joka on täynnä punertavan kultaisia hippusia.


Kerron vähän geelifoliomaalauksesta niille, joille se ei ole tuttua. Eli tarvitaan erikoismaali, itselläni on Mosaicin Gel foil paint. Se ei leviä tai valu kynnellä vaan pysyy juuri sellaisena kuin se on maalattu. Turvallisuussyistä kannattaa kovettaa uunissa 2 min tai ainakin 30 sec ennen lopullista kovetusta, koska jos kynnen iskee jonnekin, toki maalit leviävät.Maalaus käynnissä.

Kun foliogeeli on kovetettu 2 min uunissa, maalausten päälle tuputellaan foliota. Väripuoli ylöspäin. Tähän ei sovellu kaikki foliot. Käytin Mosaicin casting-folioita, hopeaa ja turkoosia. Olen huomannut että pääasiassa ohuet, kuviottomat foliot sopivat mutta paksummat, joissa on esim. tähtikuviita tms, eivät tartu. Ei haittaa vaikka paikoittain mustaa näkyy alta. Se tuo antiikkisen vaikutelman.


Ja näin kuvio on valmis ja tarvitsee päälleen päällyslakan. Käytin Mosaicin Flexy Top:ia, joka on suunniteltu folioiden topiksi. Kovetus uunissa 2 min. Mietin että ehkä siihen saattaisi soveltua myös paksu päällyslakka, kuten Essencen the gel top coat.

Ja lopputulos

Vasen räpylä:
Oikea Räpylä:


Ja tarvikkeet. Unohdin lisätä peel off coatin, käytössäni oli Isadoran versio. Kynsikorut/isot timantit: Blueness.


Voipi olla että uusia lakkauksia ei tulla näkemään pitempään aikaan. Sen verran kivalta nämä mielestäni näyttävät. Ja Whisperin Wawes:in väri:oijoi. Aivan ihana. Myös Color Club on mielenkiintoinen väri ihailla eri kulmista.

Laitoin kynsilakat illalla, joten ne olivat varmasti kuivat ennen kuin saivat päälleen päällysgeelin.


1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3