lauantai 26. joulukuuta 2015

Varvaspäivä

Kohta koska on lähtö Hurghadaan, on varpaat tietenkin laitettava kuntoon. Katselin sääennustetta ja saattaa olla ettei ole varvastossukelit mutta ainahan kaikken on varauduttava-vai mitä? Jos ei ole kova tuuli, voisi mennä sukeltamaan ja laivalla ainakin ollaan paljain jaloin.


Pääsin vihdoinkin kokeilemaan Blusky:n uusia Chameleon Chrome soak off-värejä. Tumma tausta jonka päälle värit lisätään. Tämä on tehty kahdella värillä liukuna pystysuunnassa ja isovarpaassa on pieni perhoskuvio laatalta BCN-017. Leimauslakkana Essien Good as gold. Värit eivät pääse oikeuksiinsa kuvassa, vaikka viritin irtolamppuja mielikuvituksellisiin asentoihin :) 

Pohjavärin soak off-lakka tuli tavallisesta kynsilakkapullomallista mutta Bluesky:n värit ovat purkeissa. Ai että oli ihana ottaa siveltimet ja maalata niillä. Se vaan on niin paljon mukavampaa ja voisi olla rentouttavaakin, mikäli ei huonoselkäisenä joutuisi olemaan lattialla tuhannen kiemurassa varpaisiin ulotellen ja yrittäen tehdä siistiä jälkeä. 

Edellisen kerran tein varpaat 28.11. kynsilakoilla ja laitoin päälle Mosaicin Flexy Top-päällysgeelin. Aikamoisen hyvää kamaa. Vaikka kengissä kulkee, lakoissa ei ollut pienintäkään virhettä.

Seuraava potilas:


Laitoin äidilleni nded:n soak off-lakan syyskuun lopulla ja jäljellä oli punaisenlilat ranskalaiset :) Täytyi siis auttaa äiti raukkaa pääsemään kammotuksista eroon ja nyt voi mennä hydrobiciin taas hyvillä mielin. Täytyy sanoa että oli kyllä hyvälaatuinen tuo nded:n lakka kun kesti noinkin hyvin. Se oli sarjaa, johon ei tarvitse päällysgeeliä eikä pinta ole tahmea kun se tulee uunista. Ja rinta röyhyllä hyvä laittaja-hehhhee.

Jotta ei ajauduttaisi taas samaan tilanteeseen että on punaiset ranskalaiset, alla on Isadoran peel off-aluslakka. Kynsilakkana on Fun Laquerin Seductive Marmalade. Yleensä tyylin tulee olla pelkistetty mutta kun kysyin tuleeko koristeita: "joo-mitä sulla olisi?". En sentään pyörtynyt yllätyksestä ja lätkäisin samalla leimauslakalla ja laatalla ruusukuviot isovarpaisiin. Päällyslakkana Essencen the gel top coat. 

On se vaan paljon mukavampi katsella varpaitaan kun niissä on kiva lakkaus. Ja etenkin jos asuu lämpimässä maassa ja ei ole kynsien laittoa, voi laittaa varpaitakin. Joskus vaan tuntuu että varpaiden kohdalla on luovuus hukassa. Ne ovat ihan järjettömät! Yksi kamalan suuri kynsi kaveten sitten niin pieneen että hyvä että sille voi enää tehdä mitään. Ja varpaat ovat niin kaukana että niihin on vaikea maalata jotain pikkutarkaa. No-jokainen valitsee ongelmansa :)
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3