torstai 31. joulukuuta 2015

Uuden Vuoden kynnet

Ekaa kertaa joudun tekemään blogipostuksen kännykällä. Tulin eilen taas Hurghadaan ja en ole vielä aukaissut nettiä. Puhelimessa on peräti 1 Gb mobiilidataa kuukaudessa. Täällä liittymä on voimassa 3 kk vaikka ei käyttäisi ja enhän ollut kuin 3 viikkoa Suomessa. Nyt sitten ummikkona arvon muutaman kännykkälaatuisen kuvan galleriasta. Pahoittelen siis kuvien laatua ja ne eivät tee oikeutta kynsille. 

El Corazonin tilaus saapui juuri lähtöä edeltävänä päivänä. Tässä Kaleisoskopen multichromet. Pääväri on 07 ja nimetön sekä keskisormi 01. 07:stä löytyy eri valossa neljää sävyä. Päävärit ovat lila ja purppura mutta kuten alemmasta kuvasta huomaa, kynnet olivat vihreät lentokentällä. Egyptin auringossa löytyi myös hieman kultaa. Ihania sävyjä. 01 on vaaleahkon vihreä sävy ja sekin tuli peitettyä aika tehokkaasti chrome -leimausväreillä. 

Nimetön on leimattu Kaleisoskopen punaisella 28. Varsin herkullinen väri. Keskisormessa on 23 ja muistaakseni sen nimi oli Aurora borealis. Nimet ovat netissä englanniksi mutta ei pulloissa. Sävy oli varsin hailakka mutta sen luvataan näyttävän todella siniseltä jopa mustan päällä. 

Tilasin lakkoja a i k a  paljon ja oli iloinen yllätys kun eivät juuttunut tulliin. Olikin vaikea valita mitä pakkaan mukaan. Tekstuurit valitettavasti jäivät Suomeen. 

Näissä lakoissa valitettavasti yllätti todella hidas kuivuminen. 

Tässä tämä pikapostaus ja toivottelen kaikille oikein hyvää uutta vuotta! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3