sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Mustaa pitsiä ja samettia


Poistin hirvittävät joulukynnet ja tein jotain mikä ei varmasti kiillä eikä ole jouluista. Päädyin mustaan pitsiin. Ostin Fashion nails transparent-lakan ja tiputtelin sinne hieman Essencen the Gel polish mustaa. Näin siis mustan kuultava lakka, jota levitin muutaman kerroksen. Pitsi on ebaystä hankitusta rullasta, joka liimaantuu kun kynsi on vielä aavistuksen tahmea. Toki tuli joitakin kaljuja paikkoja, mutta niitä pystyi paikkailemaan kalvon verkkokuviolla. Lopuksi päälle taas itsetehtyä läpikultavaa lakkaa ja maalasin kehykset kynsiin Mosaicin L-kokoisella Kolinsky-siveltimellä ja edellä mainitulla mustalla lakalla. Kyllä geelillä on vaan niin paljon mukavampi maalata mutta näillä mennään. Nyt mulla on lakkabuumi ja onhan se parempi allergioideni kannalta kuin geeliväri, koska kuitenkin vaihdan kynsiä suhteellisen usein. Lopputulos oli ihan ok. Ensi kerralla ehkä hieman vähemmän läpikuultavaa lakkaa ja pitsit voi leimatakin mutta minulla ei ollut sopivaa laattaa.
Päällyslakkana on Mavalan Color-matt top coat. Ihanan samettinen tulos, näitä kynsiä hivelee ihan pemoisen fiiliksen vuoksi.

Joulukynsiksi suunnittelen raskiksia joulun värein ja nyt on jo 20.12. ja kynnet on tehty eilen. Ei siis näillekään jää paljoa elinikää, anteeksi vain pitsit.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3