sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Meistä on moneksi


Vihdoinkin: Mosaicin uudet geelit < 3 <3 <3

Tässä alusgeelinä Chrystal, Builderina Blush ja päällä Builder Chrystal. Päällysgeeli Flexy Top.

Halusin lämpimän geelisävyn, joka on mahdollisimman luonnollisen näköinen, jolloin ranskalaisesta voi saada mahdollisimman kauniin.

Ice on taas tuomassa läpikuultavuutta ja jotta Blush ei tummene liikaa.

Uudilla Mosaicin muoteilla homma hoitui todella helposti vaikka geelien täysi vaihto on aina aikaa vievää touhua. Meni sen verran myöhään että tein loput hienosäätöviilaukset aamulla ja enhän voinut lähteä lounaalle pelkillä geeleillä, kun om tottunut että kynsissä on aina jotain. Äkkiä nimettömään tarra, Essencen pikakuivattaja ja menoksi. Näytti jo harkitulta nude-tyyliltä.


Voih, olisinpa tyytynyt nudeen. Ei kun kävin (taas) ostoksilla Cesarsilla joka vetää puoleensa kuin magneetti. Ideana siis joulukynnet.

Vihreä: A England: Saint George
Punainen: FUN Laquer: Seductive Marmelade
Top Coat: Northern Lights Hologram Top coat "silver"

Lumihiutaleleimat vihreissä: Opin hopea Colour paints

Peukaloissa Milvin sirtokuvat ja etu-ja pikkusormessa Blue Seas siirtokuvat.

Joskus pitäisi osata lopettaa ajoissa. Pikkaiset lumihiutaleet olisivat voineet jäädä pois ja ajattelin tehdä Hologram top coatilla lumisademaisen vaikutelman. Tulikin oikein rankkapyry. Leimoja ei enää näkynyt kaiken keskeltä ja kiilto oli häiritsevän voimakas. Näille kynsille tulikin elinaikaa n. 22h. Olin samana päivänä ostanut peel off-aluslakan Fun Laquerin lakkaa varten ja unohdin laittaa senkin eli kynnet kostivat lyhyen elämänsä vielä vaikealla poistamisella. Sen tästä opin että täytyy saada hopeinen leimauslakka jossa on voimakkaammat värit ja että liika on liikaa. Mutta osasin taas leimata kuitenkin :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3