sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kynsilakkakausi alkaa

Kun tulin Suomeen, olin lukenut monia kynsiblogeja. Suomessa on järkyttävä Picture Polish- ja MILV-villitys ja täytyi mennä Cesarsiin ottamaan selvää mistä on kyse. Itselläni oli kesältä kaksi Picture Polishin lakkaa Bordeax, jota usein laitoin kun kynnet olivat "työn alla" eli pohjat tehty mutta ei värejä ja Splash, joka on sininen glitter ja aivan mieletön varpaankynsissä. Laitoin sen päälle Mosaicin Flexy Top-lakkaa, jolloin päällysgeeli sinetöi kynsilakan pysyväksi. Kauan ne kestivätkin.

Pinterestistä olin nähnyt myös hololakkavillityksen ja kesätä oli yksi Color Clubin hololakka ja Fun Laquerin hipusia sisältävä päällyslakka. Nämä lakat olivat ainoat jotka toin Suomeen, muut ovat vielä Hurghadassa.

Cesarsilta kotiutui PP:n allur ja imperial sekä leimaustarvikkeita. Leimaus on ollut oikein akilleen kantapää. Ei vaan onnistu. Tai jos onnistuu niin tsägällä. Kokeilin leimausta yhtä huonoin tuloksin kuin ennenkin. Mutta: sitten katsoin löllöleimaustutorialin ja vihdoinkin ymmärsin idean. Todellakin vihdoinkin. Oli jo aika.

PP oli juuri niin ihana käyttää kun kaikki blogit ylistävät ja kun opin leimaamaan tein ensimmäiset leimadecalit uudelle Messy Mansionin matolleni. Leimat kyllä sinänsä onnistuivat hyvin mutta huomaa että olen ensimmäistä kertaa asialla. Väritys oli ihan kauhistus. Kuviot on väritetty ihan väärillä väreilä ja ne eivät tule esiin kun värimaailma on liian samantapainen alluren kanssa. No, hyvä opetus. Olipahan edes kolme kaunista kynttä. Kantapään kautta tässä harrastuksessa oppii hyvin.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3