sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukynnet 5-vuotiaalle

Veljen tyttöni oli kylässä ja jo tarhasta lähdettyä ehdotti että tehdään kynsiä. Mikäs siinä. Kotona ladoin esiin koristeet, tarrat ja siirtokuvat ja siitä ihastuksesta ei tullut loppua. "Ihanaa, näitä on niin paljon, eiiih, miten näistä voi valita". Sitten kun päästiin lakkakokoelman puolelle (joka on karttunut mukavasti Cesarilla vierailujen vuoksi), ei ihastelusta tullut loppua. Enkä ole koskaan kuullut tytöstä sellaisia vinkuääniä kuin silloin. Lopuksi hän valitsi 11 lakkaa, joista sitten lähdettiin toteuttamaan.

 Tässä sitten kokoelma kaikesta siitä ihanasta mitä hän halusi. Toki jokaisen kynnen on oltava erilainen, jotta saatiin kaikki 11 lakkaa käyttöön. Pinkki peukalo on päällystetty Fun Laquerin Mysticalilla.

Yöllä raukka oli oksentanut ja ei pässyt seuraavana päivänä päiväkodin joulujuhlaan ja suurin huolenaihe oli, ettei voi näyttää kavereille näitä ihania kynsiä. Äitinsä lupasi että teen sitten uudet vuodenvaihteessa. Jännityksellä odottaessa...

Tällä kertaa kynnet olivat tosiaan niin ihanat että kuivatuskin onnistui oikein hyvin. Yleensähän on vaikea olla paikallaan niin kauan.

Unohdin ottaa kuvat ja äiti sitten lähetti pyynnöstäni ne minulle. Ihanan ammattimainen kynsiposeeraus 5-vuotialla :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3